ENB kulanann arkadaslar varsa biraz bilgi verebilirmi? gercekten effects ler iyimi? bazi kisiler fps dan cok sikayetci yada acilista ve kapanista crash sorunlari veriyormus.
Yuklemeyi dusunuyorum ama sonra pisman olup su anki sistem ayarlarimi bozmakta istemiyorum.
Ilgilenen arkadaslar olursa link assagida.
http://flightsimaviation.blogspot.com/2 ... 9-how.html
Flight Simulator da ENB kullanan varmi?
- THY4422
- Senior Member
- Name: Cuneyt ARSLAN
- PID: 4422
Erhan abi, ben formattan önce kullanıyodum. Fps ile ilgili pek bi etkisini görmedim açıkçası. Tabi görsel olarak da ne kattığı tartışılır. Canlılığı alıp götürüyor onun yerine daha mat fakat bazen daha çekici gelebilen renkler koyuyor. Kokpit içinde ortalama ayarlarda 20 fpsnin üstüne ENB varken de çıkamıyordum şimdi de çıkamıyorum. Gözle görünür bir düşüş de yok. İstersen dene, senin sisteminde farklı sonuçlar verebilir.
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Daha sonra kaldirmak istersem o iki dosyayi silmek yeterlimi gercekten? fsx.cfg uzerinde yaptigi degisiklikler varsa sanirim yedegini almak iyi olacaktir.
Erhan M. Artuc
- THY4752
- Average User
- Name: Hakan PALIOGLU
- PID: 4752
- Vatsim ID: 1101377
- City: Istanbul
Iki dosyayi sildiginde sorun cikartmiyor. Isik patlamasi efektlerini yuksek tutarseniz 15fps kaybi rahat olmakla birlikte crash ve kapanmaya dair bir sorun yasamadim. Artik kullanmiorum lakin akicilik konusunda sorun cikartti contrast ozelligini icinse monitorden ayri bir renk setup i ile fsx actigimda o setup i kullanark yakin bir gorsellik sagladim 

-
- Senior Member
- Name: Fatih Çevik
- PID: 3817
- Vatsim ID: 1104588
Hiç bir problem olmaz.Zaten yüklü iken de Shift + F12 ile bu özelliği açıp kapatabiliyorsun.
Kurulum dediği de sadece ini dosyası ve dll dosyası atıyor FS root klasörüne başka da bişey yapmıyor.
Hiç içine sinmez ise bu 2 dosyayı silersn olur biter.
Kurulum dediği de sadece ini dosyası ve dll dosyası atıyor FS root klasörüne başka da bişey yapmıyor.
Hiç içine sinmez ise bu 2 dosyayı silersn olur biter.
Fatih CEVIK
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Tesekkurler yanitlariniz icin,
Denedim, yansimalar hic te fena durmuyor acikcasi. Fsx kendi ozellgi olan Light Bloom secenegini asiri frame kaybetmemiz yuzunden kimse oyle kolay kolay kullanamazken bu ENB ile hic fps kaybetmeden ayni yansimalari elde edebiliyor.
Renkler dogrusu cok ta icime sinmedi ama yinede zaman zaman aktif edip kullanmak icin bulunmasinda fayda var.
Denedim, yansimalar hic te fena durmuyor acikcasi. Fsx kendi ozellgi olan Light Bloom secenegini asiri frame kaybetmemiz yuzunden kimse oyle kolay kolay kullanamazken bu ENB ile hic fps kaybetmeden ayni yansimalari elde edebiliyor.
Renkler dogrusu cok ta icime sinmedi ama yinede zaman zaman aktif edip kullanmak icin bulunmasinda fayda var.
Erhan M. Artuc
-
- Senior Member
- Name: Fatih Çevik
- PID: 3817
- Vatsim ID: 1104588
Bu daha çok gece ucuslarında kolaylık saglıyor.Yani Görüşü arttırıyor.artuncs wrote:Tesekkurler yanitlariniz icin,
Gündüz kapatabilirsiniz ENB
Fatih CEVIK