Sizlere Bir Sürprizim Var!
- THY3537
- VIP Member
- Name: Uğur BİLGİN
- PID: 3537
- Vatsim ID: 1084376
- City: Ankara
İnternet siteleri yok. Ulaşmak istersen sana irtibat numaralarını verebilirim.hknpal wrote:Biz nasıl bu sevdanın ucundan tutarız. Uçuş okulunun sitesini bulamadım. Ayrtıntıları bilmek isterim.
En güzeli telefonla görüşmek tabi...
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
acı kısmını sormuşsun.....bu aşamada acı yok
tatlı bir gevşeme hissi var, hafiften uyuşturuyor sonraki aşama için lokal anetezi olarak düşün
bu yüzden ilk acı kısmı olan yüzük ve teklif kısmını nispeten acısız geçiyorsun eheheheehe
yakında nişan yaparken anestezinin etkisi geçmiş olacak ozaman ilk acıyı hissedeceksin
sonra evlilik aşamasına gelince nişandakini birkaç kez çarparak hissedeceksin, ozaman aynı soru sorulduğunda "yandım Allahhhhh" deme ihtimalin yüksek, neyseki nikah masasıda bu işin panzehir'i ,oraya kadar sağsalim gelirsen oturduğun anda masaj koltuğu gibi geliyor, bir anda bütün acılarını unutacaksın....fazla korkutmayalım seni
hehehe
şaka yapıyorum , zaten sende sorunun soruluş amacını anlamışsındır
klasik erkek şakası....ama gerçekten hesap kitap yapma zamanında geldi. Artık işin gücün bu olacak,birazda kapris çekme zamanlarıdır , sabırlı olman şart, gerçekten kolay değil, Allah kolaylık versin
soracağın birşeyler olursa yardım ederiz.

şaka yapıyorum , zaten sende sorunun soruluş amacını anlamışsındır

Hakan"737"Güven
-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
- City: Istanbul
Uğur çok sevindim ... Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuz sonsuza dek sürsün.
Olayın oluş şekline ve ince planlamana değinmiyorum, benim bile ağzım şu anda kulaklarımda, sizi hayal dahi edemiyorum.
:inlove: :inlove:

Olayın oluş şekline ve ince planlamana değinmiyorum, benim bile ağzım şu anda kulaklarımda, sizi hayal dahi edemiyorum.
:inlove: :inlove:

FlyTHY IT Manager
- THY3537
- VIP Member
- Name: Uğur BİLGİN
- PID: 3537
- Vatsim ID: 1084376
- City: Ankara
Teşekkür ederim İlker darısı başına
Güzel bi organizasyon oldu, tavsiye ederim niyeti olanlara!
Kıbrıs elimizin altında biryermiş...
Yavru Kuş ekibi bizden daha heyecanlıydı, ilk kez balonlarında böyle bi olayla karşılaşmışlar!
Yerel tv leri ve fotoğraf ekibi gelmişti. Kendileri için de bir reklam olur bizim de bu şekild bi tanitimimiz olur islerimiz olur demisler:)

Güzel bi organizasyon oldu, tavsiye ederim niyeti olanlara!
Kıbrıs elimizin altında biryermiş...
Yavru Kuş ekibi bizden daha heyecanlıydı, ilk kez balonlarında böyle bi olayla karşılaşmışlar!
Yerel tv leri ve fotoğraf ekibi gelmişti. Kendileri için de bir reklam olur bizim de bu şekild bi tanitimimiz olur islerimiz olur demisler:)
- THY4422
- Senior Member
- Name: Cuneyt ARSLAN
- PID: 4422
Allah ömür boyu mutlu etsin, çok hoş bir teklif olmuş. FlyThy buluşması olabilir düğün de ayrıca. Bu arada düğüne ücretsiz müzisyen sağlanır- seniority kaptanlığa yetince checkride'ta ufak torpiller kafi olur