Burada ilgi gösteren üyeler olabildiginden dolayi, son projelerimi sizlerle paylasmak istedim. PMDG'nin mükemmel 737 NG simülasyon'u icin su anda kadar yaptigim kaplamalari sizlerle paylasmak istiyorum. Öncelikle SunExpress TC-SUL ucagi ile basladim. Bu sene mayis'in birin'de Istanbul-Stuttgart seferinde kaptanin koltugunda oturmak nasip oldu, bu yüzden de TC-SUL ucagi ile baslamak istedim.
Bu kaplama tamamlanmis halinde, su anda AVSIM den onaylanmasini bekliyorum. Yarina kadar AVSIM de indirmek icin hazir olur (Tabi hersey yolunda giderse).
SunExpress kaplamasini kullananlar icin simdiden bir öneri: ucagi gercekce ucmak istiyorsaniz, konfigurasyon'u oldugu hal de birakin. Gercek TC-SUL ucagina göre ayarladim herseyi (Honeywell MCP, Analog Stand-By Instruments, Eyebrow windows, Weight unit: KG)..
Ayni anda TC-JFI Star Alliance kaplamasinin son detaylarini ekliyorum, hersey yolunda giderse o da yarina kadar AVSIM'de hazir olur.
TC-JYA ucagi, THY nin yeni 737-900 ucagini da hazirladim. Onu da yarina kadar AVSIM'e yüklemeye calisirim. Resimleri sonradan aktaririm.
Yorumlariniza cok sevinirim.. Hatalardan da ögrenmek istiyorum, yanlis birsey bulunca lütfen haber verin

SXS - TC-SUL

Cockpit Configuration

Bu da orjinal TC-SUL kokpiti. Telefon ile cektim, az da sallanirken kalitesi tam düstü, lütfen kusura bakmayin.
THY - TC-JFI