NOT : Normal şartlarda p.tesi günü İzmir'e dönüyorum fakat sim. yakın tarihte kiralanacaksa İstanbul'da kalabilirim. Yakın tarihte kiralanamazsa kiralanacak tarihte İstanbul'a tekrar gelebilirim.
İlgili, bilgili tüm kaptanlarıma gelsin

LTBA'dan KJFK'ya falan uçabiliyo muz bu kadar paraya??? Bu ne yahu uçak mı alıyoruzTHY3890 wrote:IFTC ile görüştüm. Boş slot konusunda sorun olmayacağını ve önemli olan benim kendimi ayarlayıp istediğim gün ve saati belirlememmiş. Eğer pilot lisansı olan biriyle gidilecekse saati 250€, pilot lisansı olan biriyle gidilmezse orada bulunan pilotlardan biriyle birlikte girileceğinden ücret 250€+100€ oluyormuş.
acikcasi banada cok yuksek geldi 250€.. 50-100€ arasi bekliyordum.. ltba-kjfk ucusunun duz ucus kismini atarsak inis ve kalkis kismini gerceklestirebiliriz sanirimudikisilik wrote:LTBA'dan KJFK'ya falan uçabiliyo muz bu kadar paraya??? Bu ne yahu uçak mı alıyoruzTHY3890 wrote:IFTC ile görüştüm. Boş slot konusunda sorun olmayacağını ve önemli olan benim kendimi ayarlayıp istediğim gün ve saati belirlememmiş. Eğer pilot lisansı olan biriyle gidilecekse saati 250€, pilot lisansı olan biriyle gidilmezse orada bulunan pilotlardan biriyle birlikte girileceğinden ücret 250€+100€ oluyormuş.![]()