Türkiye alanları scenery yamaları
-
- Newbie
- Name: IBRAHIM H CAGLAYAN
- PID: 4861
Sitedeki yamaları indirmeye çalıştığımda her nasılsa foruma bağlanıyorum. Burada yanlış yaptığım nedir acaba, bilen var mı?
-
- Newbie
- Name: IBRAHIM H CAGLAYAN
- PID: 4861
Bu yazımı 133 kişi okumuş ama tek bir kişi cevap verme lütfunda bulunmamış. Burada ilişkiler hep böyle kanlı canlı ve dostane midir, bana mı öyle denk geldi?
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
İbrahim Kaptan Wings bölümümüze girip en üstteki Announcements kısmına baktığınızda Türkiye scenery'leri konu başlığını görebilirsiniz. İnanın size yardım eli uzatacak arkadaşımız tahmininizden fazla var burada. Ama biraz araştırma, lütfen...
Birde sizden ricam forum alanında lütfen ilgisiz yerlere ilgisiz konu başlığı açmayın. Belki de bu sebeple cevap alamamış olabilirsiniz. Türkiye Scenery'leriyle ilgili bir konu başlığı Training ile ilgili değil bence, daha çok Flight Simulator ile ilgili.
Keyifli uçuşlar olsun.
Birde sizden ricam forum alanında lütfen ilgisiz yerlere ilgisiz konu başlığı açmayın. Belki de bu sebeple cevap alamamış olabilirsiniz. Türkiye Scenery'leriyle ilgili bir konu başlığı Training ile ilgili değil bence, daha çok Flight Simulator ile ilgili.
Keyifli uçuşlar olsun.