Eğitim :?

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
Koray Koru
Junior Member
Junior Member

Merhaba;

Herkezin sordu?un bir konu ama yaklaşık 3 hafta önce e?itim başvurusu kimlik formu nu mail attım. E?itim ile ilgili ne zaman olacak vb sorularla sizleri sıkmak istemiyorum bir aciliyetim yok. Merak etti?im gönderdi?im başvuruya karşılık ulaşıp ulaşmadı?ı konusunda en azından bir teyit alabilirmiyim? Göndermede hata yapmış olabilirim vb. sorunlar olmuş olabilir, bundan emin olamıyorum, e?itimleride kaçırmak istemiyorum!![8)] ?imdiden teşekkürler..

Bilgili olarak uçmaya can atan pilot adayı
Koray Koru[8D]

Yyi uçuşlar...
THY543
Average User
Average User
Name: Atakan Şenyurt
PID: 543
Vatsim ID: 848272
City: Antalya

Merhaba

Gürhan Hoca bana mail attı. Sanırım eğitime başlamışlar. Ama bayramdan sonra da bir grup daha ekleyeceklermiş. Grubun içinde bende varım. Sen istersen en iyisi Gürhan Hoca ya mail at.
g.okay@turk.net

TK543
Atakan Senyurt
alicamat

Selamlar Koray,

Başvurunla ilgili mesajı sana dün gönderdim.

Ayrıca eğitimle ilgili genel bir mesajı bu foruma yaziyorum. Okumanı rice ederim.

Sevgiler,

Ali Camat
Training Manager
FlyTHY
TK489
Rookie
Rookie

arkadaşlar eğitim bölümüne başvurmadan uçuş yapamıyor muyuz[?]

TK489
Erkan Akkuş
alicamat

Selamlar Erkan,

FlyTHY pilotu olarak uçuş yapabilmen için eğitim bölümüne müracaat etmen diye bir gereksinim yok.

Ancak bir FlyTHY pilotu olarak senden VATSIM ve JAR kurallarına uygun şekilde uçabilmeni, ATC komutlarına uymanı, uçuş harita ve kartlarını okuyabilmeni, uçtuğun model uçakla değişik yaklaşma türlerini uygulayabilmeni bekliyoruz. Bu hususlarda sıkıntı çektiğin taktirde eğitim bölümümüzden yararlanabilirsin.

Yetersiz bilgi ve tecrübe ile uçup VATSIM ortamında uçuş emniyetini tehlikeye sokan pilotların kurumumuzla ilişkisi yönetim kurulu kararı ile kesilmektedir.

Bilgilerine,

Sevgilerimle,

Ali Camat
Training Manager
FlyTHY
TK489
Rookie
Rookie

o zaman ben de eğitim için sıramın gelmesini bekleyecem.:)

TK489
Erkan Akkuş
Post Reply

Return to “Training Lounge”