Texture...

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
TK550
Senior Member
Senior Member

Arkadaşlar online ortamda di?er uçakların kendi texturelerini görme imkanı var mıdır?
Di?er uçakların texturelerini hep aynı görüyorum...

Ural Köseo?lu
TK550
BurakKaratoprakli
Junior Member
Junior Member

cunku sq box si yoklerken sq box bazen sq box icinde bulunan csl folderunu yuklemiyor bunu icin sen sq box zipin icin deki csl folderunu manual olarak al senin fs 2002 veya fs2000 nin aircraft folde runa manual olarak koy bukadar.
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Bu ondan kaynaklanmıyor. SB normalde her uçağı standart yeşil-sarı texturelerle gösterir. Burak beyin söylediği csl klasörü daha sonradan update olarak gelen bir dosyadır. Alanda diğer tüm uçakları kendi texture'ünüz gibi görürsünüz yani yanınızdaki uçak Swissair olsa bile siz Turkish Airline'sanız onu da Turkish Airlines olarak görürsünüz. Aynı şekilde diğer uçakta sizi kendisi gibi görür. Ben bir ara yüklemiştim ancak hem yurtdışında bile her tarafım THY kaynıyordu güzel değildi hem de frame-rate çok düşüyor textureler yüzünden.

Selçuk Poyraz
TK157
EmirhanKöksalTHY

Ewet selçuk hıcama katılıyorum bende ilk uçarken çok heycanla yanumdakı uçağında şy texturelü olmasını istemiştişm ama bir zaman sonra bende sıkıldım avrupadaki bütün uçaklar şy texturelü gözüküyodu
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”