Arkadaşlar hiçbir yeni program yüklemedim.
Son birkaç uçuşta, uçak hız göstegesi maximum hız kırmızısı ile kaplanıp
30knt gosteriyor birkaç saniye böyle gidip kendiliğinden düzeliyor.
Tüm uçaklarla bunu yapıyor.
Başına gelmiş arkadaşlar daha net anlayacaktır. Gerekirse SS koymaya çalışırım..
FS2004 İlginç bir problem...
- THY3890
- Average User
- Name: Semih Batuk
- PID: 3890
- Vatsim ID: 1110258
- City: Istanbul
Bende ActiveSky kullanıyorum, aynı sorun bende de oluyor zaman zaman. Şu ana kadar bir tek yükselirken gelmedi başıma. Düz uçuş ve alçalış sırasında yaşadım. Uçakla ilgisi yok hem PMDG 737 hem PSS 777'de aynı olay gerçekleşti. Activesky'dan kaynaklandığını düşünüyorum, araştırıyorum, çözemiyorum 

- THY3890
- Average User
- Name: Semih Batuk
- PID: 3890
- Vatsim ID: 1110258
Buyrun az önce LTBA alçalma sırasında yine oldu. Topic aklımdaydı ve görmeyenler için bir görüntü aldım. PMDG 737'de 1,5-2dk boyunca ne yaparsam yapayım düzelmiyor, daha sonra kendi kendine düzeliyor. Tabi bu arada A/T kapatıp gazı manuel'e alıyorum.
Ancak bu PSS 777'de A/T kapatınca hata düzeliyor, tekrar A/T aktif edip devam edebiliyorum.
Konunun gidişatı gösteriyor ki hatayı alanların ortak noktası ActiveSkye Evolution.
Ayrıca hatırladığım kadarıyla hep alçalma sırasında gerçekleşiyor.
BOYUTU AYARLAYAMADIM KUSURA BAKMAYIN. RAHATSIZLIK VERİYORSA YETKİLİ ARKADAŞLAR İLGİLENSİN LÜTFEN.

Ancak bu PSS 777'de A/T kapatınca hata düzeliyor, tekrar A/T aktif edip devam edebiliyorum.
Konunun gidişatı gösteriyor ki hatayı alanların ortak noktası ActiveSkye Evolution.
Ayrıca hatırladığım kadarıyla hep alçalma sırasında gerçekleşiyor.
BOYUTU AYARLAYAMADIM KUSURA BAKMAYIN. RAHATSIZLIK VERİYORSA YETKİLİ ARKADAŞLAR İLGİLENSİN LÜTFEN.

- THY4752
- Average User
- Name: Hakan PALIOGLU
- PID: 4752
- Vatsim ID: 1101377
Tekrar tekrar denemelerim oldu sorunu tam manasıyla çözmüş olabilirim.. FSUIPC de CLOUDS kısmında add random icing in clouds seçenegini iptal ettim. Şu an 4 deneme ucusumda sorun çıkmadı bir dener misiniz sizde...
- THY4752
- Average User
- Name: Hakan PALIOGLU
- PID: 4752
- Vatsim ID: 1101377
Ayrıca konuyla ilgili önemli bir açıklama;
http://www.sanalpilot.com/forum/topic.a ... C_ID=16237
dikkatle okuyunuz.
http://www.sanalpilot.com/forum/topic.a ... C_ID=16237
dikkatle okuyunuz.
- THY4422
- Senior Member
- Name: Cuneyt ARSLAN
- PID: 4422
REX de yapıyor bu tip şeyler. Wheather Radar açık olunca overspeed değerinden 30 IAS yavaş uçmama rağmen birden bire overspeed oluyorum o olmazsa bahsettiğiniz sorun oluyor hem de ASE kapalıyken. O yüzden ikisini de kullanmıyorum. Pitot heatler de kar etmiyor