joystick
Peki arkadaşlar MICROSOFT SIDEWINDER JOYSTICK hakkında ne düşünüyorsunuz[?]
Bunun fiyatı daha uygun.Precision 2 ile bunun arasında ne fark var.FFB 2 almayacağım.
TK489
Erkan Akkuş
Bunun fiyatı daha uygun.Precision 2 ile bunun arasında ne fark var.FFB 2 almayacağım.
TK489
Erkan Akkuş
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
bunlar zaten sidewinder serisinin devamı, sadece artık çok uzun bir isim oldukları için sidewinder eklenmiyor. precision2'de bir sidewinder'dir. Ancak eski sidewinder3D pro'lardan hem hareket kabiliyeti hemde şekil olarak farklıdır.3D pro precision 2'ye oranla çok daha serttir ve el tutamak yeri ergonomik değildir.. ?u anda 3D'ye göre precision'da bana biraz hafif gelmekte ancak yinede FFB2'nin serbest hareketinden daha stabil ve en azından merkeze geri gelebiliyor.
Hakan737Guven
Hakan737Guven
benim dediğim 20-25 usd ye satılan düz joystick o da microsoftun.pre 2 ile ne farkı var onunla yeterli ferformans alabilir miyim.
TK489
Erkan Akkuş
TK489
Erkan Akkuş
-
- Newbie
Slmlar bende dun force feedback 2 aldim su 3 lu paketten gayet menunum kendi mi once singleda gelistirip ardindan da bu sitedeki traninglerer katilmak istiyorum
ff2 aldim cok da ilgin geldi o titresimleri hisstemesi hele birde kendi sensoruyle eli koydugumda calisri duruma gelmesi beni sasirtti orjinal oyun ff2 vede turk.net uyeligi toplam 140 milyona geldi bana ama deydi!

ben sidewinder pre II almayı düşünüyorum.sen nerden aldın ben eskişehirdeyim.alabileceğim yer yok.bilen varsa bana tavsiye etsin ankara teknosada kaça bilen var mı?
TK489
Erkan Akkuş
TK489
Erkan Akkuş
-
- Newbie
Ben teknosadan aldim ff2 145milyon senin dedii p2 ise 89 milyon ama orjinal fs2002pro edit ile birlikte
Onur Coskunseda/izmir-Hatay
turk.net de daahil mi 3 aylık[?]
TK489
Erkan Akkuş
TK489
Erkan Akkuş
-
- Newbie
ewt dahil[8D]
saol kaptan fakat ben eskişehirde satan yer olmadığı için internetten sipariş verecem.hepsiburada.com dan alacam heralde.havaleyle 89 falan oluyor.kargo parası almıyorlar.
TK489
Erkan Akkuş
TK489
Erkan Akkuş
-
- Newbie
Bence memnun kalirsin ...
Arkadaşlar benim arkadaşımda lövyeli joyşstık var peki bizim sidewinderla bo joyistiğin arasındaki fark nedir hangisi daha iyi ona göre lövyeli alıcam(sidewinder var ama kendimi daha gerçekçi bir b737 yada rjde hissetmek istiyorum)
Arkadaşlar nihayet joystick alabildim(ms sw pre II).ama bir sorun var.joystick çok hassas, nasıl ayarlayabilirim.calibrate ettim, programını da yükledim.
TK489
Erkan Akkuş
TK489
Erkan Akkuş