767 Landing and Departure from Stuttgart.

Have a video that you would like to show case amongst your fellow simming enthusiast? Here is the place you can do so.
Post Reply
THY3817
Senior Member
Senior Member
Name: Fatih Çevik
PID: 3817
Vatsim ID: 1104588
City: Istanbul

İlk FS2004 Video Denemem.
Biraz amatörce oldu ama... :shock:

Fatih CEVIK
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
THY4422
Senior Member
Senior Member
Name: Cuneyt ARSLAN
PID: 4422

Fatih hocam, elinize sağlık çok hoş olmuş. Şu BMW 7.. olayını nasıl yaptınız? Bir de uçak bizim kullandığımız 767lerden değil. Hangi seri? LevelD değil mi ayrıca?
THY3817
Senior Member
Senior Member

udikisilik wrote:Fatih hocam, elinize sağlık çok hoş olmuş. Şu BMW 7.. olayını nasıl yaptınız? Bir de uçak bizim kullandığımız 767lerden değil. Hangi seri? LevelD değil mi ayrıca?
Teşekkürler Cüneyt Kaptan.
BMW freeware bir add on.Avsim yada Flightsim den arataıp bulabilirsin.
Uçak ise Leveld 767-300 ER-F
Fatih CEVIK
erdgn
Rookie
Rookie
Name: kemal erdogan
PID: 4823

Fatih Kaptanım harika olmuş video BMW 7 yanınızdaki arkadaş :) :) ve diğer araçlar bunları nasıl yaptınız merak ettim active camera kullanıyormusunuz gereklimi vs. eğer bunlar hakkında bilgi verebilirseniz benide cok mutlu edeceksiniz :) cok güzel calısma olmus yeniden devamını bekliyorum sabırsızlıkla
Kemal Erdogan
THY3817
Senior Member
Senior Member

erdgn wrote:Fatih Kaptanım harika olmuş video BMW 7 yanınızdaki arkadaş :) :) ve diğer araçlar bunları nasıl yaptınız merak ettim active camera kullanıyormusunuz gereklimi vs. eğer bunlar hakkında bilgi verebilirseniz benide cok mutlu edeceksiniz :) cok güzel calısma olmus yeniden devamını bekliyorum sabırsızlıkla

Sagolasın Kemal Kaptan.
Trafikteki araçlar senaryo gereği var.Onun için extra bir çalışma yapmadım.Active camera kullanmıyorum.Sadece FSrecorder kullanıyorum.
Fatih CEVIK
THY1935
Average User
Average User
Name: Hanifi AVCI
PID: 1935
Vatsim ID: 964441
City: Samsun

Fatih kaptanım Fsreplay mı kullandınız? Birde merak ettiğim diğer bir soru; bu Fsreplay sadece Flightsimilator için üretilmiş birşeymi? Ben aradım internetten ancak bulduklarım daha çok video recorder türü programlar idi, Fsreplay'in sadece Fs ile çalışan ve replay yapan birşey olduğunu düşünmüştüm. Yanılıyormuyum?
THY3817
Senior Member
Senior Member

Hanifi wrote:Fatih kaptanım Fsreplay mı kullandınız? Birde merak ettiğim diğer bir soru; bu Fsreplay sadece Flightsimilator için üretilmiş birşeymi? Ben aradım internetten ancak bulduklarım daha çok video recorder türü programlar idi, Fsreplay'in sadece Fs ile çalışan ve replay yapan birşey olduğunu düşünmüştüm. Yanılıyormuyum?
Haklısın Hanifi Kaptan.
FsReplay sadece FSim. içi replay yapıyor.Ayrıca FS Replay ayrı bir addon değil zaten FSim. içinde Options sekmesinde Instant Replay adıyla mevcut bir özellik.

Ben FSReplay kullanmıyorum.FS Recorder isimli freeware bir addon var.
Şu linkten edinebilirsin.Kullanımı biraz karışık gelsede aslında basit bir program ve baya işini görüyor.

http://www.fs-recorder.net/downloads.php
Fatih CEVIK
cenks
Advanced Member
Advanced Member
Name: Cenk Senkaya
PID: 1843

Eline sağlık kaptanım güzel olmuş
Post Reply

Return to “Aviation and Flight Sim Videos”