SB ın FMS ekranı hk..

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
ooncan
Newbie
Newbie

FS2000 ıcın sb yı yukledım fakat FMS ekranını full görüntüsünü alamıyorum prog. tuşunu görüyorum ama fuel. tuşunu göremiyorum
alttakı klavyeyi göremiyorum
acaba yüklemedemi hata yaptım.Selamlar
Faruk Öncan
Bozhan Özsoy
Average User
Average User

Faruk bey problemi biraz daha açıklayabilirmisiniz? FMS açıldığına göre kurulumda bir problem olduğunu sanmıyorum. Bu arada FMS2in klavyesini gizleyen (bu sayede panelde daha az yer kaplıyor ve progress page'den uçuşu takip edebiliyorsunuz) bir buton var, klavyeyi görememenizin sebebi bu olabilir. Ayrıca FMS kullanacaksanız navigation database ayrıca download ediliyor bilginize.

Bozhan Özsoy.
FLY THY Operation and Technical Manager.
THY066
VIP Member
VIP Member
Name: Kemal Tolu
PID: 66

Belki saçma gelebilir ama,ekranın çözünürlük ayarlarını(kaplama alanı) degiştirdiginiz için olabilir.
800X600 ve 1024X768 de tekrar deneyin.
ooncan
Newbie
Newbie

Bozhan bey,
FMS ekranımın üstündeki butona dokununca biraz daha küçülüyor,ama hiç bir zaman FMS nin klavye bölümünü göremiyorum ve A/P RTE WPT PROG PREV butonların sağ tarafındaki butonlarıda göremiyorum. Ayrıca Kemal beyin dediği gibi çözünürlükleride denedim olmadı,sağ taraftan kesilmiş gibi duruyor.Ekran kartım Geforce 3 CPU 1.6 RAM 256 ekran 21 ınch .26 Birde navıgatıon database leri hangi adresten yükleyebilirim.
Selamlar,
Faruk Öncan
THY066
VIP Member
VIP Member

Faruk Bey ;

Nav database için aşagıdaki deneyin.
http://members.chello.at/richard.stefan/

Kemal Tolu
saygun
Newbie
Newbie

Aslında aynı sorunu ben de yaşıyorum.
FMS ekranının yani bu siyah ekranın etrafındaki koyu gri renkli çerçeve çok buyuk çizilmiş.bu yüzden ben de yandaki tuşların yarısını ve klavyeyi goremiyorum.(SB yi silip tekrar yüklememe karşı...)
Bir de bu Navigation Database leri siteden nerden ve nasıl yükleyeceğimizi açıklarsanız sevinirim.
Saygun MATARACI
THY066
VIP Member
VIP Member

Saygun Bey ;

Bu siteden hangi programa ait Nav database ihtiyacınız varsa onu indirmelisiniz.
Bazılarında readme dosyasında hangi dosyayı hangi directory e kopyalayacagınız yazılı veya DreamFleet'in kendi executable programı var o otomatik update ediyor.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”