Merhaba arkadaşlar,
kısa bi sorum olucak, fs2004 kullanıcısıyım, squawbox bağlı ve registerli fsuipc var sistemde, Flight Recorderi FS'e bağlamaya çalışınca aldığım hata;
Error: Coult not connect your Flight Simulator or you don't have FSUIPC.
sanırım yardıma ihtiyacım var...
şimdiden teşekkürler.
FSUIPC bağlantı hatası ??
- THY1834
- VIP Member
- Name: Adem BURCU
- PID: 1834
- Vatsim ID: 958269
- City: Tekirdag
FlyTHY download bölümünden fsuıpc.dll indirin,zipi açtıktan sonra içeriği kopyalayıp fs2004 modules içerisine yapıştırın (kayıt girdileri,yapılandırma ayarları ve fsuıpc dll olarak) sorun çözülecektir.
Evet, eskileride oradaydi, onlari sildim yerine bu üç dosyayi koydum.
Versiyon dustu, kendi sitesinden cektigim 3.98a idi. Bizim sitedeki ise daha dusuk bi versiyon. Suan aklimda yok ama bizim siteden cektigimi fs okudu. Ama gene recorderi baglayamadim.
İlk once sb baglantisini yapiyorum. Apronda kapidayim. Hersey pdf dosyalarina uygun. Recordere fs connect diyince husran ...
Atladigim bi nokta veya bakmam gereken baska bi yer varmiki acaba ??
Versiyon dustu, kendi sitesinden cektigim 3.98a idi. Bizim sitedeki ise daha dusuk bi versiyon. Suan aklimda yok ama bizim siteden cektigimi fs okudu. Ama gene recorderi baglayamadim.
İlk once sb baglantisini yapiyorum. Apronda kapidayim. Hersey pdf dosyalarina uygun. Recordere fs connect diyince husran ...
Atladigim bi nokta veya bakmam gereken baska bi yer varmiki acaba ??

tekrar merhaba,
eve geldim ne varsa sildim, yeniden fs kurulmuyla başladım,
sona gelince bilgi vericem.
teşekkürler.
windows haric fs ile ilgili ne varsa sildim, yeniden kurdum.
sitedeki fsuipc dosyasını alıp yerine koydum, peşine sb kurdum online oldum, kapadım açtım, peşine recorder kurup update ettim, sırasıyla bağlandım. sonuç aynı,
Could not connect your flight simulator or you don't have fsuipc.
nerede hata yapıyorum arkadaşlar ??
eve geldim ne varsa sildim, yeniden fs kurulmuyla başladım,
sona gelince bilgi vericem.
teşekkürler.
windows haric fs ile ilgili ne varsa sildim, yeniden kurdum.
sitedeki fsuipc dosyasını alıp yerine koydum, peşine sb kurdum online oldum, kapadım açtım, peşine recorder kurup update ettim, sırasıyla bağlandım. sonuç aynı,
Could not connect your flight simulator or you don't have fsuipc.

nerede hata yapıyorum arkadaşlar ??

- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Download bölümüzdeki Flight Recorder v3.50 ve Flight Recorder Update v3.54 dosyalarını indirip önce ilk dosyayı, sonrasında ikinci dosyayı kuruyorsunuz değil mi? Recorder kurulumunda bir yanlışlık yapmıyoruz yani?
Bir de işletim sisteminiz nedir acaba? Eğer Vista veya Win7 kullanıyorsanız FS ve FFR'ı yönetici yetkileriyle çalıştırın. (Her iki ikonu sırayla sağ tıklayın, açılan menüden "Yönetici olarak çalıştırın" ı seçin, açılan pencereye "Evet" deyin)
FSUIPC için size önereceğim versiyon benim de kullandığım 3.75 versiyonu. Zaten FS9 için 3.98'in üzeri çalışmıyor diye biliyorum ben. Gerçi bende 3.98 versiyonu da çalışmadı
. Bu
den Peter Dowson'ın sayfasına ulaşabilir ve 3.98 versiyonunu indirebilirsiniz.
Bir de işletim sisteminiz nedir acaba? Eğer Vista veya Win7 kullanıyorsanız FS ve FFR'ı yönetici yetkileriyle çalıştırın. (Her iki ikonu sırayla sağ tıklayın, açılan menüden "Yönetici olarak çalıştırın" ı seçin, açılan pencereye "Evet" deyin)
FSUIPC için size önereceğim versiyon benim de kullandığım 3.75 versiyonu. Zaten FS9 için 3.98'in üzeri çalışmıyor diye biliyorum ben. Gerçi bende 3.98 versiyonu da çalışmadı

Selçuk kaptanım, updatesi ile birlikte FR kurulumu tamamdir. Win7 sistemde sag tiklayarak yonetici yetkisi vermedim ama zaten kurarken soruyodurda ben yes diyorumdur gibi aklimda kalan. 3.75 versiyonudur suan yuklu olan.
Aksam eve gecer gecmez yonetici yetkisi vaziyetini check edip bilgi verecegim.
İlgi ve alakaniza tesekkur eder, iyi ucuslar dilerim.
Aksam eve gecer gecmez yonetici yetkisi vaziyetini check edip bilgi verecegim.
İlgi ve alakaniza tesekkur eder, iyi ucuslar dilerim.

- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Rica ederim, yardımımız dokunduysa ne mutlu. Her seferinde sağ tık "yönetici olarak çalıştır" yapmak istemiyorsanız FFR ikonuna sağ tıklayıp Özellikler-> Uyumluluk sekmesinde ayrıcalık düzeyi var aşağılarda, onun altındaki "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini tıklayıp tamam deyin. Böylece kısa yola her tıkladığınızda bir pencere açılıp yönetici olarak çalıştırmak istiyor musunuz diye birşey soracak evet deyip geçersiniz.
Geçmiş olsun, keyifli uçuşlar
Geçmiş olsun, keyifli uçuşlar