Bir derdim var artık

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3829

Değerli hocalarım ve vpilot dostlarım
Başlıkta belirttiğim üzere benim eskiden hiç yaşamayıp son üç aydır başıma bela olmuş bir derdim var önceden yaşamış çözüm bulmuş veya sebebinin ne olacağı konusunda beni aydınlatacak birisi olursa minnettar olacağım zira artık içimden uçuş yapma istegi bile gelmiyor sorundan bahsetmek gerekirse;

Yaklaşık 3 ay kadar önce FsX yükledim sürekli kapanıp durdugu için silmeyip birde Fs2004 ü yükledim tabi yeni yükleme yapınca THY recorder dan Fsuipc ye kadar aklınıza gelece herşeyi tekrar kurdum yani benim her kullanımda yüklediğim olağan şeyler REX ti uçaktı falan hepsini yükledim gelgelelim bu seferki yüklemede herşeyin normal gitmesine rağmen anormal birşey yaşamaya başladım uçakta özellikle kamera değiştirme sırasında bir hata mesajı veriyor simulator kapanıyor pisten teker kesme kalkış yer +2500 tırmanıştayım mesaj ve Fs2004 hata verip kapanıyor önceleri bilgisayardan olabileceğini düşündüm virüstür falan diye ama yok recorder açmadan yaptığım bağımsız vfr uçuş denemelerimde hiçbir sorun yaşamadan iniş ve kalkışları eksiksiz tamamlıyorum ister istemez içimde recorder kaynaklı sorun olabileceği hissi uyandı sildim baştan yükledim yine denedim yok yok yok aldığım hata mesajının tercümesi sürücüde yeterli alan yok ancak şuan C:/ de 40, D:/ de 6 gb boş yer var kısacası yetersiz alanlık bir durum yok sorunun FsX olabilecegini düşünüp onuda kaldırdım ne önerirsiniz sorun recorderda gibi gözüküyor ne yapmalıyım benzer bir sorun yaşayan yada neden olabileceği konusunda fikri olan hocalarımıza ve kaptan dostlara danışmak isterim yardımlarınız için minnettar olacağım

Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler...
quqla
Newbie
Newbie
Name: Emre Sahin
PID: 4859

Celal Kaptanım. 3 Gündür aynı sorunu ben deyaşıyorum :( Umarım en yakın sürede hallederiz. sizde de bu hatadan sonra alçalma anonsu oluyormu??
Image
Image
THY3829

quqla wrote:Celal Kaptanım. 3 Gündür aynı sorunu ben deyaşıyorum :( Umarım en yakın sürede hallederiz. sizde de bu hatadan sonra alçalma anonsu oluyormu??
Mutabık bendede oluyor ama o bazı zamanlar ama en azından içim ferahladı sorunu yaşayan tek ben değilmişim :)
quqla
Newbie
Newbie

AsiPrenS wrote:
quqla wrote:Celal Kaptanım. 3 Gündür aynı sorunu ben deyaşıyorum :( Umarım en yakın sürede hallederiz. sizde de bu hatadan sonra alçalma anonsu oluyormu??
Mutabık bendede oluyor ama o bazı zamanlar ama en azından içim ferahladı sorunu yaşayan tek ben değilmişim :)
kaptanım sorun çözdüm ben, fs2004 update 9.1 yüklerseniz (en son olanı) sorununuz czulur. su ana dek bi sıkntı yasamadım. umarım sizin de sorununuz çözülür. saygılar.
Last edited by THY157 on 16 Mar 2011, 23:41, edited 2 times in total.
Reason: Sayın Emre Şahin size gönderilen dokümanlar içinde olan forum kurallarını okumanızı önemle rica ediyorum. Mesajınız tarafımdan düzeltilmiştir.
Image
Image
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

kaptanım sorun çözdüm ben, fs2004 update 9.1 yüklerseniz (en son olanı),
forumdaki geleceğiniz için sadece bu kadarını yazın yeter kalan kısmı ile ilgili düşüncelerinizi bir daha yazmamanızı öneririm ama siz bilirsiniz :)
Hakan"737"Güven
cenks
Advanced Member
Advanced Member
Name: Cenk Senkaya
PID: 1843

:D
quqla
Newbie
Newbie

hakan737 wrote:
kaptanım sorun çözdüm ben, fs2004 update 9.1 yüklerseniz (en son olanı),
forumdaki geleceğiniz için sadece bu kadarını yazın yeter kalan kısmı ile ilgili düşüncelerinizi bir daha yazmamanızı öneririm ama siz bilirsiniz :)
peki Hakan bey daha dikkatli olurum :x bilgileriniz için teşekkürler :wasntme:
Image
Image
THY3829

quqla wrote:
AsiPrenS wrote:
kaptanım sorun çözdüm ben, fs2004 update 9.1 yüklerseniz (en son olanı) sorununuz czulur. su ana dek bi sıkntı yasamadım. umarım sizin de sorununuz çözülür. saygılar.
Önerini dikkate alacağım hocam çok teşekkürler ben yokken biraz sorun yaşanmış gibi sorunun sebebini anlamasamda konunun içinde bende varsam üzgünüm bir yanlışım varsa... :roll:
THY3007
Junior Member
Junior Member
Name: Furkan BASALAN
PID: 3007
Vatsim ID: 1048845
City: Nevşehir

Merhaba kaptanım. Flight Simulator'ün grafik ayarlarını öntanımlı olarak high seçin, FPS Lock ve Çözünürlük dışındaki ayarlara müdahale etmeyin, scenery, cloud ayarlarını kendiniz gereğinden fazla yükselttiyseniz ondan oluyor olabilir, sadece her bölüm için (scenery, aircraft. vs.) high seçin.
THY3829

celebron wrote:Merhaba kaptanım. Flight Simulator'ün grafik ayarlarını öntanımlı olarak high seçin, FPS Lock ve Çözünürlük dışındaki ayarlara müdahale etmeyin, scenery, cloud ayarlarını kendiniz gereğinden fazla yükselttiyseniz ondan oluyor olabilir, sadece her bölüm için (scenery, aircraft. vs.) high seçin.
anladım hocam tavsiyeni dikkate alacağım önerin için teşekkürler... :)
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”