FMC de Hold ve FS2004 Donması

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY4752
Average User
Average User
Name: Hakan PALIOGLU
PID: 4752
Vatsim ID: 1101377
City: Istanbul

Mehaba;

İkidir başıma geliyor. LTBA-LTCG yaparken TBN VOR'una HOLD giriyorum FMC de ayarlamaları yapıp INSERT ettığım anda FS2004 siyah oluyor ve kapanıyor. Bir keresinde LTBA üzerinde de başıma geldi. Bazen olup bazen olmayan bir hata sanırım. Neden olabilir?

FS2004 ve Airbus Wilco A320 ile başıma geldi ancak LTBA üzerindeyken 738 kullanıyordum. Anlayacağınız bu da tutarsız. FMC insert yaparken acaba bilisayar çok mu kasıyor? görüntü ayarlarımdan da pek memnun değilim ati4850 kullanıyorum. eskiden tırtıklanma (antialsgn) olmazdı. Şimdi naptıysam oluyor ilginç... Format atalı bir sıkıntı var. 3 kez format attım yine değişmedi.. Fikri olan varsa sevinirim.

Saygılarımla,
Hakan PALİOĞLU
THY2828
Newbie
Newbie
Name: Murat Şahin
PID: 2828
Vatsim ID: 1041978
City: Ankara

Selamlar,

Birebir aynı hata olmayabilir ama çok benzeri benim başımda. İki kere vhhh-ltac uçuşum bu olay yüzünden heba oldu.
Pss 777 ile ne zaman hold ayarları ile oynarsam FS donuyor ve öylece kalıyor. Dikkatimi çeken fmc de hold ayarı yaparken hold yapılacak nokta ve hold sayfasındaki bilgilerini değiştirirken oluyor. sadece birini değiştirirsen fs donmuyor. Ben böyle çözdüm işi. Ama şimdi fs köten gitti açılmıyor bex diye bir hata verip duruyor.
Umarım çözeriz.

Selametle.
THY2724
Newbie
Newbie
Name: Dogukan DEMIR
PID: 4724
Vatsim ID: 1024315
City: Eskişehir

Sorunu kaynağına inmeden çözmek için HOLD'u FMC kullanmadan atmayı deneyebilirsiniz.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”