Mehaba;
İkidir başıma geliyor. LTBA-LTCG yaparken TBN VOR'una HOLD giriyorum FMC de ayarlamaları yapıp INSERT ettığım anda FS2004 siyah oluyor ve kapanıyor. Bir keresinde LTBA üzerinde de başıma geldi. Bazen olup bazen olmayan bir hata sanırım. Neden olabilir?
FS2004 ve Airbus Wilco A320 ile başıma geldi ancak LTBA üzerindeyken 738 kullanıyordum. Anlayacağınız bu da tutarsız. FMC insert yaparken acaba bilisayar çok mu kasıyor? görüntü ayarlarımdan da pek memnun değilim ati4850 kullanıyorum. eskiden tırtıklanma (antialsgn) olmazdı. Şimdi naptıysam oluyor ilginç... Format atalı bir sıkıntı var. 3 kez format attım yine değişmedi.. Fikri olan varsa sevinirim.
Saygılarımla,
Hakan PALİOĞLU
FMC de Hold ve FS2004 Donması
- THY2828
- Newbie
- Name: Murat Şahin
- PID: 2828
- Vatsim ID: 1041978
- City: Ankara
Selamlar,
Birebir aynı hata olmayabilir ama çok benzeri benim başımda. İki kere vhhh-ltac uçuşum bu olay yüzünden heba oldu.
Pss 777 ile ne zaman hold ayarları ile oynarsam FS donuyor ve öylece kalıyor. Dikkatimi çeken fmc de hold ayarı yaparken hold yapılacak nokta ve hold sayfasındaki bilgilerini değiştirirken oluyor. sadece birini değiştirirsen fs donmuyor. Ben böyle çözdüm işi. Ama şimdi fs köten gitti açılmıyor bex diye bir hata verip duruyor.
Umarım çözeriz.
Selametle.
Birebir aynı hata olmayabilir ama çok benzeri benim başımda. İki kere vhhh-ltac uçuşum bu olay yüzünden heba oldu.
Pss 777 ile ne zaman hold ayarları ile oynarsam FS donuyor ve öylece kalıyor. Dikkatimi çeken fmc de hold ayarı yaparken hold yapılacak nokta ve hold sayfasındaki bilgilerini değiştirirken oluyor. sadece birini değiştirirsen fs donmuyor. Ben böyle çözdüm işi. Ama şimdi fs köten gitti açılmıyor bex diye bir hata verip duruyor.
Umarım çözeriz.
Selametle.