Panel
Merhaba. Geçenlerde boş çıkan panel konusunda bir yazı okumuştum.Forumda search ile arama yaptıysam da, o yazıya ulaşamadım. Problem; FLEET den RJ85 e yükledi?im panelde, NAV, ALT vs. ayar dü?meleri ve göstergeleri yok. Ayrıca, ufak dü?meyle açılan kontrol panelinde, hiçbir gösterge yok. Yçi boş.Bu paneli kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler...
Arkadaşlar, konuyla ilgili link'i sonunda buldum. Anlaşılan, bu panel hala sorunlu. Sorunu çözen varsa bilgi verirse sevinirim. Konuyla ilgili forum sayfası:
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=505
(Sn.Emil AKO?LU, yardımlarınız için çok teşekkür ederim.)
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=505
(Sn.Emil AKO?LU, yardımlarınız için çok teşekkür ederim.)
Fleet bölümündeki aynı paneli Avsim'de de bulmanız mümkün.
Dosya adı: mlarjpv3.zip (4300KB)
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Ben Avsim' de Sn.Emil hocamın verdiği dosyayı ararken bir panel buldum ki, hiç bu kadar gerçekçi olanına rastlamamıştım. Mükemmel bir şey ve hata vermiyor. Bütün göstergeler çok doğru çalışıyor. Kokpit görüntüsünü büyüleyici buldum. Ekrana sığmayacak kadar büyük ve gerçekçi bu paneli, isterseniz ekrana uydurabiliyorsunuz. Boeing 737-400 paneli arayan varsa, bu paneli seve seve gönderirim. Sevgiler...
-
- Rookie
quote:Originally posted by emil
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Bu paneli indirdim ve hersey cok guzel fakat bir kucuk problem var.
V/S (Vertical Speed) tusu calismiyor. Altitude tusu calisor ama V/S tusu malesef calismiyor.
Ve sayin THY pilotlar, siz hangi paneli kullaniyorsunuz RJ85 icin? Sizin V/S calisiyormu?
Iyi ucuslar,
THY 783 | Alan Cosar
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Bu paneli indirdim ve hersey cok guzel fakat bir kucuk problem var.
V/S (Vertical Speed) tusu calismiyor. Altitude tusu calisor ama V/S tusu malesef calismiyor.
Ve sayin THY pilotlar, siz hangi paneli kullaniyorsunuz RJ85 icin? Sizin V/S calisiyormu?
Iyi ucuslar,
THY 783 | Alan Cosar
O tuşun herhangi bir işlevi yok. Auto pilotta alt'yi aktif hale getirdiğinizde otomatik olarak V/S çalışacaktır.
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
Emil Akoğlu
emil@fsturk.net
- THY4743
- Senior Member
- Name: Targan UNUTMAZ
- PID: 4743
- Vatsim ID: 1130878
- City: Istanbul
Evet bu paneli biliyorum ancak bu panel 737-600,700 ve 800 için tasarlanmış bir panel ve hakikaten güzel bir panel, Ancak 737-400 için değildir [;)]
Eğer güzel bir 737-400 paneli arıyorsanız (gerçeğede yakın) kendi yapmış olduğum paneli tavsiye edebilirim. Avsim.com ve flightsim.com da FS2002 Panel başlığı altında 734pnlv3.zip adı ile bulabilirsiniz.Bu paneli yapmadan önce inanın 100 e yakın 734 panel resmi indirdim
Biraz reklam oldu ama inanın reklam olsun diye yazmadım [:I]
Herkese iyi uçuşlar,
Sevgiler,
Targan...
tago...
Eğer güzel bir 737-400 paneli arıyorsanız (gerçeğede yakın) kendi yapmış olduğum paneli tavsiye edebilirim. Avsim.com ve flightsim.com da FS2002 Panel başlığı altında 734pnlv3.zip adı ile bulabilirsiniz.Bu paneli yapmadan önce inanın 100 e yakın 734 panel resmi indirdim

Biraz reklam oldu ama inanın reklam olsun diye yazmadım [:I]
Herkese iyi uçuşlar,
Sevgiler,
Targan...
tago...
Sevgili Targan, marhaba. Yaptığınız paneli gördüm. Gerçekten güzel bir çalışma. Bundan sonra b737-400 ümde bu panelle uçmak çok daha zevkli olacak. Başarılı çalışmalarınızın devam etmesini dilerim. Bu arada bir sorum olacak. b737-800 e ait panel, 737-400 de hata vermemesi normal midir. Yada, b737-400 panelini b737-800 de kullanmak mümkün müdür. (Gerçekçiliği yakalamak için panelleri ait olduğu uçakta kullanmak en doğrusu fakat ben teknik olarak bunun mümkün olup olmadığını öğrenmek için soruyorum). Sevgi ve Saygılarımla...
Bu arada bir şey sormak istiyorum. Ben RJ100 ün paneli olarak BAE146 kullanıyorum. Ama bu panelde motor kapatma düğmelerini ve o sistemi açan tuş göremedim. Motor kapatma kısayol tuşunu da bulamadım. Motorlar nasıl kapanacak?
-
- Average User
- Name: Atakan Şenyurt
- PID: 543
- Vatsim ID: 848272
- City: Antalya
Merhaba
Targan ben sana bişey sorucam yeni bir panel yapıyorum. Bence çok güzel olacak ama bir istisna var. Senin panelinin 3. versiyonundaki MCP panelini ben kendiminkinede koydum fakat bütün göstergeler (yükseklik, hız, heading ...) onar onar artıyor ve düşüyor. Ben bunu çözemedim. Bu problemi bilen arkadaşlara da sesleniyorum. Yardımınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
TK543
Atakan Senyurt
Targan ben sana bişey sorucam yeni bir panel yapıyorum. Bence çok güzel olacak ama bir istisna var. Senin panelinin 3. versiyonundaki MCP panelini ben kendiminkinede koydum fakat bütün göstergeler (yükseklik, hız, heading ...) onar onar artıyor ve düşüyor. Ben bunu çözemedim. Bu problemi bilen arkadaşlara da sesleniyorum. Yardımınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
TK543
Atakan Senyurt
-
- Junior Member
shift+ctrl+F1 tuşu motorlarınızı kapatacaktır.
Levent İshakoğlu
TK031
Levent İshakoğlu
TK031