http://www.youtube.com/watch?v=JGLNzIFYK0M
Ben teşekkür ederimApollo wrote:Teşekkürler. ellerinize sağlık tekrar.
Teşekkürler Uğur kaptanım inşallah çok yakında yeni destination pointlerimle yeni videolarımı yapacağımTHY3537 wrote:Bence de gayet güzel bi hazırlık olmuş ellerinize sağlık...
Yeni çekimlerle bekliyoruz.
![]()
![]()
delimawi wrote:Merhabalar,
İnişi hızı, ışıklar ve flap değerlerinin doğru olduğunu varsayarsak, FFR teker koyduğunuz andaki VS değerine göre;
-100, -50, 0, +25 veya +50 puan verir.
Eğer 1000 puan aldıysanız ve FFR sonuçlarına göre başka bir hatanız yok ise, teker koyma anındaki VS değerinizin 300-500 fpm arasında olduğunu tahmin ediyorum. Flare esnasında VS değerini 100fpm altına indirebilirseniz +50 puan alırsınız. Ancak bu arada uçağı zıplatırsanız, sadece ilk teker koyma anındaki değer geçerli olacaktır.
THY3506 wrote:Hocam eline sağlık
müzikler çok güzel
daha güzel grafikler için güzel sceneryisi olan meydanlar seçebilirsin
ilk aktarım için fraps güzel
movie maker dan daha profosyonel bir program isterseniz piyasada bol bol var
benim kullandığım pinnacle sutido var o da gayet güzel
daha güzel çalışmalarını da izleriz inşallah
tabiki dikkat ettim sadece demek istediğim Aeorosoftun özellikle avrupa için yaptığı hava alanı artı şehir grafiklerinide içeren büyük meydanlardıerdgn wrote:THY3506 wrote:Hocam eline sağlık
müzikler çok güzel
daha güzel grafikler için güzel sceneryisi olan meydanlar seçebilirsin
ilk aktarım için fraps güzel
movie maker dan daha profosyonel bir program isterseniz piyasada bol bol var
benim kullandığım pinnacle sutido var o da gayet güzel
daha güzel çalışmalarını da izleriz inşallah
Teşekkür ederim Serdar Kaptanım Esenboğanında Atatürkünde scenerysi vardı aslındadikkat etmediniz sanırım aslında fsx için yeterli sistemim var ama birkaç online problemi midemi bulandırdı o yüzden fsx e geçmiyorum ileride sizinde dediğiniz gibi daha güzel video ve paylasımlarla birlikte olma dileğiyle
...