Fsinn connection timeout hatasi

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

Arkadaşlar,

Bir arkadaşımız FSX+VATSIM için FSinn kullanmak istiyor ancak devamlı olarka connection timeout hatası aldığı için bir türlü bağlanamıyormuş. SB3 kullandığında sorun yok ancak SB FSX veya sistemi ile uyumlu çalışmadığı için biraz kastırmış, FSinn daha iyi performans veriyormuş.

FSinn firewall'dan unblock , avira antivir kullanılıyor modemde port sorunu yok. FSinn'e IPler elle girilmek istendiğinde sorun çıkıyor ve tekrar eski haline dönüyormuş;
SB3,baplantıda sorun yok ama kastırıyormuş
Image

FSinn connection time out yüzünden bağlantı olmuyor.
Image
FSinn konusunda deneyim sahibi olan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum.Olmazsa email adresinizi iletirim.
Hakan"737"Güven
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Fsx baslatsin ve Fsx menu Add-on menusunden FsInn calistirsin ve baglanmadigini gorup time out oldugunda, Programs File icinde, FSDT menusu icindeki ''FsInn UI'' ile baglansin, yonetici konumunda calistirilmasi sart, ardindan Ip leri denesin biri mutlaka olacak ve baglandigini gorecek.

Ayni anda Time out olan kisiminda baglandigini gorecek ama eger Fsx menusu icinden calistirdigi FsInn den offline yapip tekrar online yapamadiginida gorup time out olacak gene, iste burada Fsx kapasin ve tekrar calistirip bu sefer direk Fsx menusu icinden FsInn calistirdiginda oldugunu gorecek.

Yazimida yapimida biraz karisik, olmazsa artuncs@gmail.com dan kontak kursun beraber yapariz.
Erhan M. Artuc
hakan737
VIP Member
VIP Member

hocam sağolasın mail bilgini iletiyorum, teşekkürler.
Hakan"737"Güven
hakan737
VIP Member
VIP Member

Erhan hocam teşekkürler, arkadaşımız yardımınızla problemi çözmüş, teşekkürlerini iletiyor. Bu arada postlarda "edit" özelliği kalktı mı? ikinci cevap yazmadna son post'u düzelteyim dedim ama baktım edit yok!
Hakan"737"Güven
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Sorunun cozuldugune sevindim Hakan Hocam, sanirim ustune bir baska post geldiginde edit ibaresi siliniyor.
Erhan M. Artuc
hakan737
VIP Member
VIP Member

yok sanırım saat ile ilgili bir saat iki saat felan geçince gidiyor galiba edit düğmesi
Hakan"737"Güven
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”