Merhabalar,
Bildi?iniz gibi trvacc sitesinde chart lar hala bakımda. Bana bu konu ile ilgili bir mail gelmişti ve yanlış hatırlamıyorsam sadece 5 gün için ulaşılamayaca?ı yazıyordu. Şu sıralar bir kaç tane görev uçuşum var fakat elimde chart yok. Hatta uçuşum Ankara - Kars. Ankaranın tüm chartları elimde mevcut fakat Kars ınkiler yok. Acababenim bilmedi?im bir siteden chart download etmek mümkün mü? En azından bir bilen varsa Kars'ın ILS ve VOR frekanslarını yazabilir mi?
Teşekkürler...
Can KIRHAN / Yzmir - KSK
TK541
Charts
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
Can Bey;
Anladığım adarı ile chartların temin edilmesi hepimiz için ayrı bir sorun ...
Ancak en azından High Altitude ,Jet Airway yollarını gideceğiniz meydanın irtifa ,VOR ,NDB gibi bilgilerini FS içindeki Map ten ucus öncesi hazırlıklarında kullanabilirsiniz..
Elbette yaklaşma usülleri/chartları elinizde olsa çok daha şık olur ve haz alırsınız ama şua nda elden gelen en pratik çözüm bu bu ..
TK 177 Ergenekon Kucuk
Anladığım adarı ile chartların temin edilmesi hepimiz için ayrı bir sorun ...
Ancak en azından High Altitude ,Jet Airway yollarını gideceğiniz meydanın irtifa ,VOR ,NDB gibi bilgilerini FS içindeki Map ten ucus öncesi hazırlıklarında kullanabilirsiniz..
Elbette yaklaşma usülleri/chartları elinizde olsa çok daha şık olur ve haz alırsınız ama şua nda elden gelen en pratik çözüm bu bu ..
TK 177 Ergenekon Kucuk
Merhabalar;
Bende FS2002'de yeniyim ve öğrenmeye çalışıyorum. Bahsi geçen Chartları hiç bir yerde bulamadım.Göndermeniz halinde çok memnun kalacağım.
Saygılarımla.
email : hakan-kara@turk.net

Bende FS2002'de yeniyim ve öğrenmeye çalışıyorum. Bahsi geçen Chartları hiç bir yerde bulamadım.Göndermeniz halinde çok memnun kalacağım.
Saygılarımla.
email : hakan-kara@turk.net

arkadaşlar benim arkımda jepssenin chart cdsi var bende ondan bodrum-milas havalımanınınkini şstedim ama cd den chartlar e-mail adresine gönderilmiomuş bana bodrum-milasın chartlarını gönderirseniz sevinirim