Maalesef haftaiçi ve tam 2-3 toplantımın olduğu günlere denk gelmesi nedeniyle Ankara'yı bırakıp gelemiyorum...
şimdiden afiyet olsun İzmir ekibine teşekkürler...
FlyTHY Izmir vol.2 "Final meeting of the Year"
- THY4422
- Senior Member
- Name: Cuneyt ARSLAN
- PID: 4422
Listedeki kaptanların hepsinin adını biliyorum ama kimseyle tanışmak nasip olmadı. Vize haftama rast gelmesine rağmen mutlaka katılıcam. Sizlerle tanışmak gerçekten güzel olucak. Bu arada Mercan restoranın adres bilgileri verilirse süper olur ayrıca mekanda canlı müzik var mıymış?
)

-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Yerle ilgili ulaşım sorunu yaşıyabilcek olanlar haber verebilr, gerçi İncirltına her yerden ulaşım var. pek sorun olcağını sanmıyorum. İnciraltına geldikden sonra geri dönüş de yardımcı oluruz. çünkü ehrkez ordan dağılcağı için evlere ulaşım daha kolay olur. 

-
- Newbie
- Name: Cem Orçun ALIKOR
- PID: 3854
- Vatsim ID: emkor
- City: İzmir
arkadaşlar selam, askerlik ve iş nedeniyle biraz ara vermiştim. Perşembe akşamı ben de aranızda olmak isterim.
Ersin kaptanıma pm attım fakat ulaşmadı heralde. Katılım için cevap bekliyorum, iyi geceler.
Ersin kaptanıma pm attım fakat ulaşmadı heralde. Katılım için cevap bekliyorum, iyi geceler.
Cem Orçun ALIKOR
FLYTHY PID: 3854
İZMİR - 1984
FLYTHY PID: 3854
İZMİR - 1984
-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
- City: Istanbul
Çok istememize rağmen İlker Çıplak kaptan ve ben haftaiçi iş yoğunluğu sebebiyle toplantıya katılamıyoruz.
Gönlümüz sizlerle, bir dahaki sefere görüşmek üzere ...
Gönlümüz sizlerle, bir dahaki sefere görüşmek üzere ...
FlyTHY IT Manager
-
- Rookie
- Name: muratkandemir
- PID: 2024
E ne oldu bu resimler değerli hoacalar merak ettik valla :-)
-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Evet, öncelikle gecikme için özürlerimizi arz edelim, ve gelemeyenleride biraz kıskandılaralım.
Soldan sağa, İlk başda Melih Uçar, kendisi sağolsun, evi yakın olduğu için çıkdı geldi ve IVAO yu tek başına temsil etti. kendisine özel bi teşekkür ediyoruz. Levent Dağhan, Hakan Dağhan, Orhan Erden, Murat Kandemir.( saklanmış )
Hayri Karabilgin, Uğur Uzgan, Selim Bilgin, Ergenekon Küçük, (sağolsun toplantı için uçakla gelip gitti. ufak bi parantez i unutmayalım.) Altan Gökalp, Ersin Bozkurt, Efe Dağhan, Alican Cesur ( Toplantı onur konuğu ve vesile olan) ve kendsinin orta okul arkadaşı Ali. oda sağolsun toplantımıza katıldı.
Ufakdan devam ediyoruz, sevgili Cansın Durdu da gecenin ilerliyen dakikalarında toplantımıza yetişdi.
Kahkalardan yakaladığım ufak bir kare.

Soldan sağa, İlk başda Melih Uçar, kendisi sağolsun, evi yakın olduğu için çıkdı geldi ve IVAO yu tek başına temsil etti. kendisine özel bi teşekkür ediyoruz. Levent Dağhan, Hakan Dağhan, Orhan Erden, Murat Kandemir.( saklanmış )

Ufakdan devam ediyoruz, sevgili Cansın Durdu da gecenin ilerliyen dakikalarında toplantımıza yetişdi.
Kahkalardan yakaladığım ufak bir kare.

-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
- City: Istanbul
Çok güzel olmuş, keşke katılabilseydim ...
Bu arada ben mi göremedim yoksa toplatınlarımızın müdavimi model uçaklarımız hava muhalefetinden yemeğe yetişemediler mi
Bu arada ben mi göremedim yoksa toplatınlarımızın müdavimi model uçaklarımız hava muhalefetinden yemeğe yetişemediler mi

FlyTHY IT Manager
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
Gerçekten güzel bir akşamdı bu nedenle başta Ersin olmak uzere emeği gecen herkese tesekkurler..
Ps: Sevgili Ersin kardesim Selim Bilgin Hocamız oda Kuşadasından arabasıyla geldi inan ucaktan meşakkatli bir yol ..
Birde MELİH UCAR Hocam "serverler ustu" bir dostumuz oldugu gibi aramızda, lugatımızda Vatsim -İvao kavramı yok sadece paylaşmak istedim ..
Sevgiler Saygılar
Ps: Sevgili Ersin kardesim Selim Bilgin Hocamız oda Kuşadasından arabasıyla geldi inan ucaktan meşakkatli bir yol ..
Birde MELİH UCAR Hocam "serverler ustu" bir dostumuz oldugu gibi aramızda, lugatımızda Vatsim -İvao kavramı yok sadece paylaşmak istedim ..
Sevgiler Saygılar