Arkadaslar uzun bı suredır ıslerım yuzunden sanal ucusa ara vermek zorunda kalmıstım 10-14 kasımdakı ucuslara katılmayı canı gonulden ıstememe ragmen basit bir nedenden dolayı ucamadım.
"Biber" hocanın hazırladıgı Marmara scenery si format nedeniyle silindi yenisini indiremiyorum cünkü sanalpilot ta ki sayfa goruntulenemiyor. baska sitelerden indirme calısmalarımda hüsranla sonuclandı hepsi aynı siteye yonlendiriyor.
Elinde olan arkadasların yardımlarını beklıyorum.
Saygılar....
Marmara Scenery Bulamıyorum
- THY4382
- Average User
- Name: Eren DOĞAN
- PID: 4382
- Vatsim ID: 1138236
- City: İstanbul
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in C:\Inetpub\vhosts\ivao.org\httpdocs\config.php on line 9
Could not open the database.
Error: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
böyle bi uyarı alıyorum sanırım sansımı sonra denemem gerek bugunkı ucusu da kacırıcam galıba
Could not open the database.
Error: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
böyle bi uyarı alıyorum sanırım sansımı sonra denemem gerek bugunkı ucusu da kacırıcam galıba

Erdim Elitez
THY565-C3/SFC
THY565-C3/SFC
- THY4382
- Average User
tesekkur ederim kaptanım marmara scenery ve diger scenery leri indirdim ancak ilginç birsey daha oldu
scenery library den add area dan ilgili alanı sectigim zaman icerdeki scenery texture dosyalarını gösteriyor direk tanımıyor. umarım anlatabıldım :S "use this scenery directly" secili bu arada. gerci digerinide denedim sonuc aynı :S
son olarak bunuda halledersem askere gitmeden 1 ay kadar uçabilecegim.
Saygılarımla..
scenery library den add area dan ilgili alanı sectigim zaman icerdeki scenery texture dosyalarını gösteriyor direk tanımıyor. umarım anlatabıldım :S "use this scenery directly" secili bu arada. gerci digerinide denedim sonuc aynı :S
son olarak bunuda halledersem askere gitmeden 1 ay kadar uçabilecegim.
Saygılarımla..
-
- Average User
- Name: Ufuk Sasmaz
- PID: 2286
Add area ya tıklayıp çıkan boş beyaz ekrana sağ tıklayın,Win7den dolayı evet...THY4382 wrote:win7 kullanıyorum bu arada acaba bundanmı kaynaklanıyordur vista kullanırken boyle bırseye hıc rastlamamıstım
saygılar
- THY4382
- Average User
tesekkur ederim ufuk kaptan netten bulmaya calıstım ama olmadı. şimdi hallettimTHY2286 wrote:Add area ya tıklayıp çıkan boş beyaz ekrana sağ tıklayın,Win7den dolayı evet...
benım gibi bu sorunu yasayan arkadaslar olursa ben biraz detaylı anlatayım
"scenery library" den "add area" dedigimizde "addon scenery" den tanıtmak istedigimiz scenery yi seciyoruz OK dedikten sonra mouse'u biraz yukarı kaydırıp beyaz kısma geldigimizde sag tıklayınca FS scenery yi tanıyor..
"bu daha mı karısık oldu yaw