Masa üstünde ve ya dosyasının içindeki FS9.exe ibarsesine tıkladığımda o açılış ekranı olan mavi ekran (uçak ressmi olan) açılıyor ve öylece kalıyor FS açılmıyor kaldırıp yeniden kurmak istemiyorum tam 10 gün uğraşmam gerek 2 gün önce açtım sorun yoktu bu gün denedim açılmıyor acillll yardım.
birde görev yöneticisine baktığımda aşşağıdaki resimdeki gibi fs9.exe*32 görünüyor bu *32 nedir daha önce yoktu
FS 2004 açılmıyor
-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Sistemin özeliklerini yazabilirsen Erhan kaptan sanırım daha yardımcı olabiliriz. bana daha çok windows la bağlantılı bir sorun gibi geldi, yada sismele de ilgili olabilir. dediğim gibi öğrenmeden yorum yapamam.
-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Windows 7 ile 2004 arasında bazen uyuşmazlık sorunu olduğunu duymuşdum. belki bu olabilir. eğer Fs i silip başdan kurmana rağmen aynı sorunu aldıysan böyle bir şey olabilir. ama bence bu sistemde X e de geçebilirsin. 

- THY2294
- Junior Member
- Name: ÖMER FARUK GENÇKAL
- PID: 2294
- Vatsim ID: 994887
- City: İzmir
Erhan Kaptanım win 64 bit 32 bit programları ayrı bir program files icinde tutuyor acaba, siz bu klasorlerdeki dosyalarla oynamis olabilir misiniz? Ya da sorunsuz calistigini soylediginiz gunden itibaren herhangi bir eklenti takviyesi yaptınız mı Sim'e..?
Ersin kaptana katılmıyorum
) Ben Win7 64 bit'i 3 ay boyunca kullandım herhangi bir sorunla karsılasmamıstım. ;;)
Ersin kaptana katılmıyorum

- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Win7'nin FS9 ile uyumsuzluğu diye birşey yok, kullanıyorum oradan biliyorum. Masaüstündeki FS2004 simgesine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" yapıp öyle bir dener misiniz? Sorununuz bu bence, programa yönetici yetkileri tanımalısınız bazı dosyaları değiştirmesi için.