Arkadaşlar herkese merhaba,
Bilgisayarıma Windows 7 kurmayı düşünüyorum (XP kullanıyorum), acaba FS9 (2004) problemsiz çalışıyormu?
Online uçuşlarda bir problem varmı? yada rahatlıkla kurabilirmiyim?
Teşekkür ederim...
Targan...
Windows7
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
- City: Istanbul
Targan Bey merhaba, aramızda bir çok arkadaşımız Windows 7 kullanıyor diye biliyorum. Bir Vista kullanıcısı olarak XP den sonra bazı sorunlar yaşadım ama google dan hepsinin çözümlerini buldum, şu an bir sorunum yok. Forumlarımızda bazı arkadaşlar özellikle FFR ile ilgili sorunlarını dile getirdiler ama çözüm yollarını da buldular diye hatırlıyorum. Siz geçiş yapın, yardımcı oluruz.
Bu arada, çok uzun bir süre sizin default 734 için hazırladığınız kokpit panelini kullanmıştım. O günleri unutmam mümkün değil, bugün kü alet uçuş seviyemi default 734 ve hatta size borçluyum desem abartmış olmam. Bir vesileyle size ulaşabilmiş olmamdan mütevellit teşekkür etmek istedim. İyi uçuşlar.
Edit...: Hatta bir de o günlerin anısına oldukça kullanışlı panelinizin bir resmini de ekleyiveriyim

Bu arada, çok uzun bir süre sizin default 734 için hazırladığınız kokpit panelini kullanmıştım. O günleri unutmam mümkün değil, bugün kü alet uçuş seviyemi default 734 ve hatta size borçluyum desem abartmış olmam. Bir vesileyle size ulaşabilmiş olmamdan mütevellit teşekkür etmek istedim. İyi uçuşlar.
Edit...: Hatta bir de o günlerin anısına oldukça kullanışlı panelinizin bir resmini de ekleyiveriyim

Last edited by THY3716 on 16 Oct 2010, 15:09, edited 1 time in total.
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY2294
- Junior Member
- Name: ÖMER FARUK GENÇKAL
- PID: 2294
- Vatsim ID: 994887
- City: İzmir
Windows 7 de, scenery eklerken ufak bir problemle karsilasiyorsunuz ama o da scenery eklerkenki acillan pencerede bos beyaz ekrani tıklayınca sorun cozulmus oluyor.
Acikcasi uzun suredir windows 7 kullaniyorum, yukarida bahsettigim durum disinda ekstra bir problemle karsilasmadim...
Acikcasi uzun suredir windows 7 kullaniyorum, yukarida bahsettigim durum disinda ekstra bir problemle karsilasmadim...
- THY3615
- Average User
- Name: K.Gürsel HAZAR
- PID: 3615
- Vatsim ID: 1090129
- City: Ankara
Targan Kaptanım;
En son Win7zede benim sanırım, ben de Cevdet Kaptanın checklist'ini uygulayarak çözüme kavuştum neyse ki...Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
Eğer bir sorun ile karşılaşırsanız, " "Runtime Error 13: Type Mismatch" adlı konuyu okursanız büyük olasılıkla işe yarayacaktır, emniyetli uçuşlar...
En son Win7zede benim sanırım, ben de Cevdet Kaptanın checklist'ini uygulayarak çözüme kavuştum neyse ki...Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
Eğer bir sorun ile karşılaşırsanız, " "Runtime Error 13: Type Mismatch" adlı konuyu okursanız büyük olasılıkla işe yarayacaktır, emniyetli uçuşlar...