iFly ve FS Restart

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Selamlar,
iFly yüklediğimden beri simülatör 15-20 dakika sonra yeterli disk alanı yok diyerek kapanıyor. Oysa HDD'de 20gb'a yakın alan var. RAM kullanımına baktığımda da 3.25gb'lık RAM'in %75-76'sını kullanıyor görünüyor. PMDG kullanırken ise bu oran %64'ü geçmiyor ve restart problemi de yaşamıyorum. Ayrıca attitude panel 10-15 dakika içinde işlevini kaybediyor, hız, yükseklik gibi bilgiler gidiyor.

iFly kurulumu ardından v2 yayınlandı, o da kurulu ancak sorun hem ilk versiyonda hem de 2.nci versiyonda devam ediyor. Sebebini bilebilecek bir arkadaş var mıdır acaba?
THY7
Officer
Officer
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296
City: Istanbul

FSUIPC versiyon kaç kullanıyorsun Selçuğum ?
Bende de restart problemi vardı FS te sadece LEVELD ve PMDG add onlarını kaldırdım ayrıca FSINN den Squawkboxa döndüm sorun halloldu bilgine.Ama bende HDD ile ilgili hata vermiyordu sadece CRASH oluyordu FS9
Berhan Dönmez
ATPL-A TRE/SFI (F27-B737-A310/300-600-A330/350)
THY2847
Junior Member
Junior Member
Name: Sami Aselcioglu
PID: 2847
Vatsim ID: 1037450
City: İskenderun

Selçuk hocam maalesef aynı sorundan bende müzdaribim.Restart problemi ilk yüklediğim günden beri başıma bela.Interim patch V2 yükledikten sonra düzelir diye beklerken bu sefer de ya uçusun başında ya da taxideyken göstergeleri kaybediyorum.

Forumlarına göz atım aynı problemi yaşayan birkaç kişi olmuş.En azından gösterge kaybı yaşayan bir hayli çok.Büyük ihtimalle restart problemi sisteminizden dolayı kaynaklanan problem değil,ben de özellikle ASE çalıştırdıktan sonra ortaya çıkıyor.Forumlardaki bilgilere göre yeni çıkacak olan SP bu tür sorumları ortadan kaldıracakmış.

Beş kere uçuş hazırlığı yapıp da bir türlü Berlin'den dönemeyince şimdilik İFLY 737'i sistemden kaldırmak zorunda kaldım ve adam gibi bir Service Pack yayınlanana dek tekrar kurmayı düşünmüyorum.Herşeyiyle çok güzel bir add-on ama sanki biraz aceleye getirmişler diye düşünüyorum.

Sevgiler
İskenderun 28.10.1986
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”