Time Zone düzeltmesi
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
- City: Istanbul
Herkese keyifli uçuşlar, arkadaşlar, time zone düzeltmesine ihtiyacım var. TOKER'e yaklaşırken birden havanın karanlıkken aydınlanması ya da tam tersi durumlardan bıktım artık. Birşeyler buldum internette ama, adamın birisi bir yama yayınlamış, demiş ki, daha önceden FS in hata vermesine sebep olan yamanın yer bunu alın ! Ben de, sorunsuz çalışan sistemime nazar değecek diye ödü kopan biri olarak cesaret edemedim. Elinde iyi bir çözümü olan var mı? FSInn kullanmıyorum, sadece SBox
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
- City: Istanbul
Selçuk Kaptanım, çok sağolun. İndirdim, güzel oldu. Tam aradığım şey buymuş. Artık FMC de yazan tahmini varış zamanları kolumdaki saatle tutuyor. Şu Flight Simulator de nasıl bir yazılımmış çözemedim gitti. 6 senede anca adam edilebildi. Yine de vazgeçemiyoruz işte. Bir de yakında infilak edecek diye korkuyorum. Sceneryler, ASE, PMDG, Maddog, LevelD, real time, vs. vs. patlayacak yakında.
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY3537
- VIP Member
- Name: Uğur BİLGİN
- PID: 3537
- Vatsim ID: 1084376
- City: Ankara
Bahadır Kaptan sonuna kadar katılıyorum yaa bu konuda sana... Yani Simulatör ün kendisi 4 cd ama eklentiler guncellemeler senarya falan filan. benim gördüğüm şu anda yaklaşık 30 gb
ve makina isyan edip kendini imha etse kesinlikle hak veririm suç bende

- THY4292
- Senior Member
- Name: Hakan DAGHAN
- PID: 4292
- Vatsim ID: 1134887
- City: İzmir
Yukardaki linkte bulunan programı FSX'e kurdum ve sorunsuz çalışıyor ama..........
içinde FSUIPC programıda geliyor ve eğer makinanızda FSUIPC'in başka bir versiyonu var ise FS time Zone çalışmıyor.
Dolayısıyla FS Time Zone içindeki FSUIPC ile makinanızda yüklü olan FSUIPC'in aynı versiyon olması gerekiyor.
içinde FSUIPC programıda geliyor ve eğer makinanızda FSUIPC'in başka bir versiyonu var ise FS time Zone çalışmıyor.
Dolayısıyla FS Time Zone içindeki FSUIPC ile makinanızda yüklü olan FSUIPC'in aynı versiyon olması gerekiyor.
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
Ben o FSUIPC kurmadım çalıştı. Yeni yüklediği FSUIPC Runtme Error hatası verebiliyor.Bilginize.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
Evet o FSUIPC 2 seçenek var işareti kaldırın...THY3716 wrote:Kurulum esnasında FSUIPC kurulsun mu diye sormuştu bana galiba, o seçeneği işaretlemeyin olsun bitsin...
Saygılarımla
- THY3007
- Junior Member
- Name: Furkan BASALAN
- PID: 3007
- Vatsim ID: 1048845
- City: Nevşehir
Merhaba, Fsrealtime programının kullandıgı time zone correction dosyalarını Avsim'de http://library.avsim.net/search.php?Sea ... CatID=root adresinden bulabilirsiniz.