FlyTHY İstanbul Meeting !
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Arkadaşlar selamlar, malesef son 2 gün içindeki işsel durumlar nedeniyle Pazar günü sizlerle birlikte olma keyfi sekteye uğradı gibi. Yine de yarın akşama kadar tüm imkanlarımı değerlendireceğim. 

Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
- THY3512
- Average User
- Name: Onur YALIMAN
- PID: 3512
- Vatsim ID: 1082283
- City: Sofia
Apollo wrote:Arkadaşlar selamlar, malesef son 2 gün içindeki işsel durumlar nedeniyle Pazar günü sizlerle birlikte olma keyfi sekteye uğradı gibi. Yine de yarın akşama kadar tüm imkanlarımı değerlendireceğim.
Erdal Abi hemde çok iyi değerlendirr valla kaçırırsın !!! mutlak beklioruz !

- THY4292
- Senior Member
- Name: Hakan DAGHAN
- PID: 4292
- Vatsim ID: 1134887
- City: İzmir
Evveeeet buluşmaya son 26 saat. 30 dakika.....
Kaçıranlar çok pişman,,,,,
Restaurant katılımı Efe ve Hakan DAGHAN confirm....
Ckeckin yapıldı.Biniş kartları basıldı, 5A ve 5B seat ok. Uçak A319. Date 20.06.10 Take off 06.40 Zulu.
Kaçıranlar çok pişman,,,,,
Restaurant katılımı Efe ve Hakan DAGHAN confirm....
Ckeckin yapıldı.Biniş kartları basıldı, 5A ve 5B seat ok. Uçak A319. Date 20.06.10 Take off 06.40 Zulu.
-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Evet Hakan kaptan sizden bir saat önce ben kalkıyorum, arkamdan gelirsiniz artık, ee nede olsa uçağımız Boeing her zaman bir adım önde olcak.
) denk gelirsek LTBJ de görüşürüz.
Safelty Flight

Safelty Flight
- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
THY'nin DLR Sınavına Hazırlanmam sebebiyle bu buluşmaya üzülerek katılamayacağım.
Giden arkadaşlar keyfini çıkarsın.
Bir dahakinde buluşmak ve tanışmak dileğiyle...
Not: Checkride Hocaları hakkında dedikodu olmasın toplantıya gizli katılımcı gönderdik haberiniz olsun.

Giden arkadaşlar keyfini çıkarsın.
Bir dahakinde buluşmak ve tanışmak dileğiyle...
Not: Checkride Hocaları hakkında dedikodu olmasın toplantıya gizli katılımcı gönderdik haberiniz olsun.

Deniz IREZ
ATPL-A (B737-A330)
ATPL-A (B737-A330)
-
- Average User
- Name: Ilker Aksan
- PID: 3672
Sohbet muhabbet yine çok güzeldi.Tarkim de bol trafikli teras sefası sonrası deniz manzaralı balıklarımızı afiyetle yedik.Ankara lı dostlarımızın kulaklarını çınlattık.
Ankara'lı arkadaşlarımızda iştirak ederse tolanıp ilk fırsatta toplanıp İzmir 'e gitmeyi bile konuştuk.İlk resimde benden olsun.Herkese teşekkürler,selamlar.

- THY4292
- Senior Member
Anlatamam müthiş birgün ve akşamdı.Sohbet,muhabbet,şamata, gırgır, vır vır vır. Son zamanlarda bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.....
Son anda aramıza katılan Alican ve Berhan Kaptanıma da ayrıca teşekkürler..
Haşmet ağabey sana da VIP saygılar.....
Akşam İzmire dönüş sancılı oldu biraz TK işletme nedenleri + hava muhalefeti nedeniyle rötar yaptı 1,5 saat kadar.02.30 da evdeydik Efe ile birlikte.
Doğrusu makinanın hafıza kartı doldu resim çekmekten.makinadaki resimler yarından itibaren servistedir....
Gelen bütün dostlara selam ve teşekkürler... Onur mükemmel bir organizasyondu....

Bundan sonraki ilk toplantıyı inşallah İzmirde yaparız...

Son anda aramıza katılan Alican ve Berhan Kaptanıma da ayrıca teşekkürler..
Haşmet ağabey sana da VIP saygılar.....
Akşam İzmire dönüş sancılı oldu biraz TK işletme nedenleri + hava muhalefeti nedeniyle rötar yaptı 1,5 saat kadar.02.30 da evdeydik Efe ile birlikte.
Doğrusu makinanın hafıza kartı doldu resim çekmekten.makinadaki resimler yarından itibaren servistedir....
Gelen bütün dostlara selam ve teşekkürler... Onur mükemmel bir organizasyondu....

Bundan sonraki ilk toplantıyı inşallah İzmirde yaparız...

Sadece isimlerini bildiğim ama görüşme kısmet olmayan arkadaşlarla da tanışma fırsatım oldu.Gönül isterdi ki akşam yemeğine de kalayım ama "babalar günü" imiş her ne kadar ben, dedeyim desem de, hanım, "Anlamam,sen sadece sanal dedesin" deyip izini uzatmadı. İnşallah başka sefere. Herkese çok teşekkürler.Çok keyifliydi.
Hasmet Güngör
-
- Senior Member
- Name: Özkan SESEN
- PID: 3549
- Vatsim ID: 1084772
- City: Istanbul
Arkadaşlar işlerimin standart mesaiden farklı olması sebebi ile bende bu güzel etkinliğe katılamadım. Umarım bir sonraki toplantıda buluşmak tanışmak dileği ile...
Saygılar.
Saygılar.

- THY4292
- Senior Member
akşam yemek keyfi sürerken,
Last edited by artuncs on 08 Jun 2014, 14:56, edited 2 times in total.
Reason: İlker Kaptanım, fotolar biraz büyük olduğu için zor yükleniyordu, küçültmeye çalıştım ...
Reason: İlker Kaptanım, fotolar biraz büyük olduğu için zor yükleniyordu, küçültmeye çalıştım ...
-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Ya ayıptır sorması ben buresimde nerdeyim, vallaha taa İzmirlerden kalkdık geldik bi resimde bile çıkmamışız. öyle olsun bakalım, Onur organizasyon senden hemen resme ilave et beni. LTBA ya 747 de getirmedin, olmuyor böyle. daha da İstanbula gelmem, buda böyle biline.