Sinavim gelmedi daha!!!

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
redberets

Iyi aksamlar herkese. Adminlere 3. kez sorusum bu. Sinavim neredeyse 1 aydir gelmiyor!! Kac gunden beri bekliyorum sinavimi. Sinavim daha ne zaman gelicek?? Veya geldiyse nerden bakicam?? Mail attim 2 kere gelmedi cevap falan.
Lutfen adminlerden kesin cevap istiyorum! Eger tik yoksa hesabimi silin tekrar uye olayim!!
Saygilar!
THY3716
Legend
Legend
Name: Bahadir ALKES
PID: 3716
Vatsim ID: 1097118
City: Istanbul

Bilal Bey, tekrar merhaba;

Uzun zamandır yeni bir konu açıp alikıranbaşkesenlik yapmıyordunuz, tekrar hoşgeldiniz. Lise öğrencisi olduğunuzu tahmin ediyorum. Eh okullarda yakında kapanacak, bol bol uçmak lazım yaz tatilinde değil mi? Neden böyle bir düşünce oluştu içimde bilmem ama, siz bizim pilotumuz olamazmışsınız gibi bir düşünceye kapıldım birden. Neden acaba? Bu arada, geçen siz mi sormuştunuz önce ön tekerlekleri mi yere değdireyim diye? Nasıl öğrendiniz mi bari? Denemeye devam...
Lead me, follow me or get out of my way !
delimawi
VIP Member
VIP Member
Name: İlker Değirmencioğlu
PID: 2445
Vatsim ID: 1011091

Bilal,

Bende 3. kez söylüyorum.
Kurallar gereği "Soyadını" yazmaz isen veritabanından kayıdın silinecek.

Ses tonum sert değil, soyadını bilmediğimiz için hitap bu şekilde ...

Önce arka tekerleri dokundurmayı öğrendi isen, forum profil bölümü ile çalışmaya devam etmeni öneririm.
FlyTHY IT Manager
delimawi
VIP Member
VIP Member
Name: İlker Değirmencioğlu
PID: 2445
Vatsim ID: 1011091

Bu konuyu burada paylaştığın için, cevabını da aynı şekilde halka açık olarak vermek isterim.

Student sınavından kaldıktan sonra attığın "Wednesday, May 05, 2010 3:29 PM" tarihli maile, "Wednesday, May 05, 2010 8:46 PM" tarihli FlyTHY Tech maili ile cevabını almışsın. (5 saat sonra)

Cevap mail içeriğinde 5-14 Gün beklemen gerektiği bildirilmiş.

Bu, sistemin, başarısız olunan sınavlar sonrasında zorunlu çalışma süresi tanımak adına verdiği bir önlemdir.

Kuralları muhtemelen okumadın, zira attığın mailde, önce kaldığını sonra kuralları okuduğunu ve yeni sınav gelmesi gerektiğini belirtmişsin.

Kurallar gereği, 3 kere üst üste kalırsan, 4. sınav hakkın olmayacak.

Kayıdının silinmesini istiyorsan bunu tech@flythy.org adresine bildirebilirsin. Ancak, tekrar kayıt olman mümkün olmayacaktır.

Son olarak, merakını gidermek adına, sınavın sistem tarafından 23 Mayıs tarihinde aktif olacak şekilde kaydedilmiş, bilgine.
FlyTHY IT Manager
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

Forumlarda bol ünlemli ne istediğini üslüpsüz bir şekilde soran arkadaslarla birlikte olmamızın gereği olmadığını dusunuyorum .

Sevgili Arkadasımızın talebini yerine getirelim ,kaydını silelim..

İleride üye olmak isterse değerlendiririz.

Saygılar;
THY3512
Average User
Average User
Name: Onur YALIMAN
PID: 3512
Vatsim ID: 1082283
City: Sofia

Kesinlikle en iyi karar olacaktir..
THY3615
Average User
Average User
Name: K.Gürsel HAZAR
PID: 3615
Vatsim ID: 1090129
City: Ankara

Arkadaşımızın soyadı muhtemelen "Kandemir". Hani geçenlerde "su squawkta bir atc noktasina join olmak icin ne yapmaliyim? ilk once ayarlamalari falan nasil yapmaliyim" şeklinde soru soran ve Selçuk Hocam'dan usulünce yanıtını alan kişi diye düşünüyorum. Ayrıca, önce hangi tekerleğin konulacağı konusunu kaçırmışım ben, torunlarıma anlatacak bir anım daha olurdu...
THY2100
Advanced Member
Advanced Member
Name: Armagan BURCU
PID: 2100
Vatsim ID: 973633
City: Antalya

THY3615 wrote:Arkadaşımızın soyadı muhtemelen "Kandemir". Hani geçenlerde "su squawkta bir atc noktasina join olmak icin ne yapmaliyim? ilk once ayarlamalari falan nasil yapmaliyim" şeklinde soru soran ve Selçuk Hocam'dan usulünce yanıtını alan kişi diye düşünüyorum. Ayrıca, önce hangi tekerleğin konulacağı konusunu kaçırmışım ben, torunlarıma anlatacak bir anım daha olurdu...

:rofl: :@
Armağan BURCU
ATPL(A)
Boeing 737-800
redberets

Ben bu konuyu net bir cevap almak icin yazdim. Sizin bu konuyu torunlariniza anlatmak icin degil...
Arka tekerlerin nasil ilk basta koyulacagini ogrendim.
Istedigim cevabida aldim.
Ilginize ve gectiginiz dalgalardan dolayi zaten birdaha olurum yine konu acmam bu foruma. Ben siz daha nasil anlasiyorsunuz ona da hayret ediyorum.
Ha bu arada.. Eger banlamayi dusunuyorsaniz da banlayin umurmda bile degil tekrar uye olup olmamak. Cunku artik sizin gibileride gordum ya ... Neyse..
THY2847
Junior Member
Junior Member
Name: Sami Aselcioglu
PID: 2847
Vatsim ID: 1037450
City: İskenderun

Uzun zamandır yeni bir konu açıp alikıranbaşkesenlik yapmıyordunuz, tekrar hoşgeldiniz.
İlahi Bahadır kaptan gözlerim yaşardı gülmekten :D :D

P.S:Bilal kaptan doğru yere parmak basmış vallahi bazen ben de anlamıyorum nasıl anlaştığımızı :)
Last edited by THY2847 on 22 May 2010, 16:52, edited 1 time in total.
İskenderun 28.10.1986
redberets

Uluslararasimi bari diliniz? :D
THY3615
Average User
Average User
Name: K.Gürsel HAZAR
PID: 3615
Vatsim ID: 1090129
City: Ankara

Ben bu konuyu net bir cevap almak icin yazdim. Sizin bu konuyu torunlariniza anlatmak icin degil...
Arka tekerlerin nasil ilk basta koyulacagini ogrendim.
Istedigim cevabida aldim.
Ilginize ve gectiginiz dalgalardan dolayi zaten birdaha olurum yine konu acmam bu foruma. Ben siz daha nasil anlasiyorsunuz ona da hayret ediyorum.
Ha bu arada.. Eger banlamayi dusunuyorsaniz da banlayin umurmda bile degil tekrar uye olup olmamak. Cunku artik sizin gibileride gordum ya ... Neyse..
7 ihlalden birkaçı...
THY1472
Rookie
Rookie
Name: Onur Çakmak
PID: 1472
Vatsim ID: 1043065

Benim ilk FlyTHY'ye katildigim ve ilk actigim basligin linkini veriyorum.

(En azindan) Benim izledigim yolu izlersen, bircok sorununu halletmis olursun. :)
Onur Çakmak
THY3672
Average User
Average User
Name: Ilker Aksan
PID: 3672

Ön teker,arka teker sorusundan sonra o sınavı beklemek çok ilginç çok garip gerçekten.
silistreli
Senior Member
Senior Member
Name: Kisisel veri
PID: 3841
Vatsim ID: 1008925
City: Arnavutkoy

Şimdi Bilal dostumuzun üyeliği silindi mi? yoksa halen üyemiz mi? Öyle ise kendisine ufak bir reçetem var;
:evil: dostum Bilal seni biraz sinirli ve gergin gördüm..rahatla adamım, bu tonla ve bu yazım şekli ile sorunlar hal yoluna girmez. Senin çaren Lustral Special 50mg / günde bir adet.
Eğer bu tableti almaya başladıktan 1 hafta sonra yine bu şekilde hakimiyet kuramıyorsan sinirlerinde o zaman dozu 2'ye çıkaracağız. Bak Türkçe de bozulmuş yazımında, olmaz böyle..
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”