Arkadaşlar çok özür dilerim. PC çöktüğünden dolyı tüm programları kaybettim bir çoğunu tedarik ettim ancak FSınn 1.1 sürümünü bulamıyorum. Link verirseniz çok sevinirim.
Emniyetli Uçuşlar Dilerim....
FSinn 1.1
Erhan Hocam Merhabalar...
İlk vermiş olduğunuz link için girişte şifre istiyor. İkinci linkte de FSınn 1.3 versiyonu var oysa benim aradığım 1.1 versiyonu. Belki ilk linkte doğru versiyon vardır ama ben şifrem olmadığı için giriş yapamadım. İlginize teşekkür eder başka bir çözüm öneriniz varsa yardımlarınızı beklerim.
Teşekkürler...
İlk vermiş olduğunuz link için girişte şifre istiyor. İkinci linkte de FSınn 1.3 versiyonu var oysa benim aradığım 1.1 versiyonu. Belki ilk linkte doğru versiyon vardır ama ben şifrem olmadığı için giriş yapamadım. İlginize teşekkür eder başka bir çözüm öneriniz varsa yardımlarınızı beklerim.
Teşekkürler...
Uzunca bir süre olmuş bu konu açılalı ama aynı konudan bende muzdaribim bana yardım elini uzatabilecek hocalarımızdan yardımlarını rica ediyorum. saygılarımla
celalkoc@msn.com
celalkoc@msn.com
Dosya elime ulaştı huzurunuzda burdanda kendisine teşekkür etmek isterim aynı derdi yaşayanlara mail adresim ile yardımcı olabilirim
Teşekkürler kaptanım "Enis YENİBAYRAK"
Teşekkürler kaptanım "Enis YENİBAYRAK"