İzmir ekibi, sesiniz çıkmıyor.8 mayıs selçuğa geliyormusunuz.?
http://www.sanalpilot.com/forum/topic.a ... C_ID=15262
Selim, hiç gözükmüyor sanoljen alerjisimi oldu ne?
Se,se 123 ses deneme
Hasmet Güngör
- THY656
- VIP Member
- Name: Selim BILGIN
- PID: 656
- Vatsim ID: 853361
- City: Aydin
Haşmet abi
Tam da yarama bastın.Çünkü 7-8 mayıs tarihlerinde mesleki bir kurs için Antalya'da olacağım.Hatta Deniz'e telefon açtım belki Oğuzhan (İrez) abiyle görüşeceğiz.
Ama inan aklım burnumun dibi olan Selçuk'ta olacak.Ne yapalım kısmet değilmiş.Ama inşallah sonbaharda mutlaka İstanbul'da bir kongre vasıtasıyla sizlerle tekrar buluşmayı planlıyorum.
THY656
Selim Bilgin
Tam da yarama bastın.Çünkü 7-8 mayıs tarihlerinde mesleki bir kurs için Antalya'da olacağım.Hatta Deniz'e telefon açtım belki Oğuzhan (İrez) abiyle görüşeceğiz.
Ama inan aklım burnumun dibi olan Selçuk'ta olacak.Ne yapalım kısmet değilmiş.Ama inşallah sonbaharda mutlaka İstanbul'da bir kongre vasıtasıyla sizlerle tekrar buluşmayı planlıyorum.
THY656
Selim Bilgin
SELİM BİLGİN THY656
-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Hocam bende geliyorum, Meshut kaptanla da konuşduk, Cenk kaptanda gelicem dedi ama son durumu ne bilmiyorum. sen açmasan konuyu o açıcakdı. 
Selim hocam üzülme masaya senin fotoğrafını koyarız merak etme.
sanalda olsa fotoğraflarda fotorğafın çıkar.
)

Selim hocam üzülme masaya senin fotoğrafını koyarız merak etme.

30 aşkın kişiyle güzel bir toplantı oldu.Resimler Sanalpilot ve thyva forumlarında var (üyelik şartı olmadan okumaya açıldı) .
Selim,
Gerçekten şansız bir tarih oldu. Kısmet değilmiş Her gelen de özellikle seni sordu.Sen o meydana sık git mesleki hastan çok olacak malum millet atlayıp duruyor.İstanbul a bekliyoruz.
İzmir Flytyh yi Ersin temsil etti kendisine çok teşekkürler.
Cenk, Mazeretin ne bilmiyorum ama yemekleri kaçırdın.
Selim,
Gerçekten şansız bir tarih oldu. Kısmet değilmiş Her gelen de özellikle seni sordu.Sen o meydana sık git mesleki hastan çok olacak malum millet atlayıp duruyor.İstanbul a bekliyoruz.
İzmir Flytyh yi Ersin temsil etti kendisine çok teşekkürler.
Cenk, Mazeretin ne bilmiyorum ama yemekleri kaçırdın.
Hasmet Güngör
-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Hocam çok güzel bi organizasyondu, böyle birşeyi Selçukda düzenlediğiniz için ben teşekkür ederim. sizinle ve diğer Ivao da uçan arkadaşlarla tanışdığıma memnun oldum. bakalım belki İstanbula gelen olur. 

- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843
Ahh ahhh Haşmet abi, gelemedim vallaha, o kadar konuştuk plan yaptık ama olmadı...çok güzel zaman geçirmişsiniz, bol bol resimlere baktım sanalpilotta ve thyva forumunda, inşallah en kısa zamanda görüşmek dileği ile