EW pro

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY543
Average User
Average User
Name: Atakan Şenyurt
PID: 543
Vatsim ID: 848272
City: Antalya

Arkadaşlar

Ben BAe 146-200 uça?ında ne yüksekli?i ne de hızı ayarlayabiliorum. Autoşrotle galiba olmuyomuş. Ama aircraft.cfg den düzeltince oluyomuş. Ben onuda yapmama ra?men olmuyor. Bu uça?ı çok iyi bilen arkadaşlar lütfen cevaplarınızı yazın.

TK543
Atakan Senyurt
THY200
VIP Member
VIP Member
Name: Hayri KARABILGIN
PID: 200
Vatsim ID: 838010
City: İzmir

Atakan bey

yüksekliği altitude ayarlamak için yükselmede veya alçalmada verticak speed i autopilotta sabitleyin altitude a da alçalacağınız veya yükseleceğiniz seviyeyi girerek arm yapın uçak seçtiğiniz altitude a gelince otomatik olarak ucak o yükseklikte kalacaktır.

Autoşrottle için de Diğer forumlarda Berhan hocanın tavsiyelerini uygulayın kalkışta N1 i %92-97 arası tutun normal cruise da N1 i %86 gibi tutun malesef autoşrottle yok

Başarılar

TK200 Hayri Karabilgin
cdurduc
Average User
Average User

Atakan Hocam Merhaba,
Hocam şimdi konu ile ilgili sorduğunuz soruyu yanıtlayamıycam ama sizden ricam olacak [:I] Bana bir e-mail atarmısınız hani vardıya ben Can KIRHAN ile bir site açıp orada ilginç screenshot lari yayinliycaktik [;)] hatirladiniz umarim...Sizde bu işte vardınız hatta..sizin resimler elimde..Ama siz bana mail ile ulaşın sizin e-mail adresini kaybettim..Benim e-mail cdurduc@yahoo.com
Sevgiler
U.Cansın DURDU
Senior First Officer[8D]
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”