arkadaşlar,jocstick ayarlarını yapamıyorum,neyi seçmem gerektigi konusunda yardımcı olabilirmisinizz?!!orjinal de?il ama tanıtmama rahmen sadece up,down yapabiliyorumm!! ancak oda ters oluyor...
neleri seçmem gerekiyorr?!!
teşekkür ederimm TK 286
jocystick
-
- Junior Member
Tuncay selam
FS2002 Options/Control menüsünden kalibrasyon ve atamaları yapabilirsiniz.
Levent İshakoğlu
TK031
FS2002 Options/Control menüsünden kalibrasyon ve atamaları yapabilirsiniz.
Levent İshakoğlu
TK031
Options/Controls/Assignments'dan "joystick axes" bolumunde joystick'in ustlenmesini istediginiz kontrolleri secebilirsiniz. Kontrollerin yanindaki "reverse" seceneginin secili olmamasina dikkat edin. Sizin durumunuzda sadece "elevator axis" secili ve reverse'de, dolayisiyla "aileron axis"i secmeniz gerekiyor.
Iyi ucuslar
Deniz Özhan
TK206
Iyi ucuslar
Deniz Özhan
TK206
- THY455
- Average User
- Name: Serdar DEMIRAY
- PID: 455
- Vatsim ID: 842820
- City: Istanbul
Selam Onder
Bende buyuk bir istahla almıştım ancak kurulunca kazıklaştırabiliyorum ancak feedback ozelliği çalışmıyor.Calibrate joystickten ayarlarına giriyorsun force menusune girip cıkıyorsun sonra bir daha ozelliklerden menuye girip cıkınca kazıklaşıyor.Yani fs2002 patc i yok.Boyle idare edeceksin.Ben 1 ay once almıştım simdi hem ucuzlamış hemde promosyon FS2002 pro.veriyorlar galiba..
TK 455
Serdar Demiray
Bende buyuk bir istahla almıştım ancak kurulunca kazıklaştırabiliyorum ancak feedback ozelliği çalışmıyor.Calibrate joystickten ayarlarına giriyorsun force menusune girip cıkıyorsun sonra bir daha ozelliklerden menuye girip cıkınca kazıklaşıyor.Yani fs2002 patc i yok.Boyle idare edeceksin.Ben 1 ay once almıştım simdi hem ucuzlamış hemde promosyon FS2002 pro.veriyorlar galiba..
TK 455
Serdar Demiray