Size gönderilen ekte (PDF) gireceğiniz saat yazıyor olması gerek... Eki aldınız mı?burakturk wrote:bu akşam için bütün değerli sanal pilotlara başarılar dilerim,inşallah herkez emeklerinin karşılığını alır.
Deniz Bey acaba saat 21 veya 22 de katılmaya neye göre karar vereceğiz?
3RD NEW YEAR CHECK-RIDES'10...
- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
Deniz IREZ
ATPL-A (B737-A330)
ATPL-A (B737-A330)
-
- Average User
- Name: Aytugan Utku AKDOĞAN
- PID: 2118
Sıramı beklerken Esenboğa'nın hali

Aytugan Utku AKDOĞAN
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
- THY3615
- Average User
- Name: K.Gürsel HAZAR
- PID: 3615
- Vatsim ID: 1090129
- City: Ankara
Gecenin ilk motor durma hadisesi benden....
Billa helal olsun yani, her tarafımdan ter aktı yahu, gerçek hayatta böyle bir hadisede bu kadar terledim mi ki acaba? :o

Ama gerçekten bir gecede bu kadar çok şey öğreneceğimi hayal bile edemezdim, başta Deniz Hocam olmak üzere bizlere emeği geçen değerli hocalarımıza bir kez daha teşekkürü borç bilirim.
Emniyetli ve keyifli uçuşlar.
Billa helal olsun yani, her tarafımdan ter aktı yahu, gerçek hayatta böyle bir hadisede bu kadar terledim mi ki acaba? :o

Ama gerçekten bir gecede bu kadar çok şey öğreneceğimi hayal bile edemezdim, başta Deniz Hocam olmak üzere bizlere emeği geçen değerli hocalarımıza bir kez daha teşekkürü borç bilirim.
Emniyetli ve keyifli uçuşlar.
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
Aylardır bir türlü girmek kısmet olmayan Checkride a bu sefer katıldım.
Berhan Hocamın ekibindeydim. Onun ve Alp Kaptanımın rahatlatan tarzıyla sözlüsınavımızı olduk. Sağolsun FO Sınavı kapsamında gayet güzel bilgiler de aldık ilk ağızdan.
Sonra uçuş... O kadar uçtuk ANK ANT ama bu sefer daha hassasdı gerçekten daha da keyif aldım.
Sözlüden rahatlamış çıkıp Esenboğada sevgili dostumuz Ufuk ŞAŞMAZ ın ATC servisiyle kalkışı yaptım.
Bir de ne göreyim Hakan GÜVEN hoca da LTAI APP... İyice keyifli bir havada DAMLA yı buldum. Sonra seperasyon alçalma derken güzel bir havada Antalya ya sağlimen indik..
Şimdi FO Checkride sounucunu bekliyorum.
Checkride a giren tüm kaptanlarımız en iyisini yapmıştır umarım.
Bu şansı bize sağlayan ve organizasyonu yapan FlyTHY Checkride Departmana ve Sınavı icra eden ve sınavda görev alan Berhan, Deniz, Oytun Kaptanlar ile OBS görevi yapan Alp Kaptan, İlker Kaptan ve diğer kaptanlaımıza teşekkürler.
Bekle beni Avrupa

Berhan Hocamın ekibindeydim. Onun ve Alp Kaptanımın rahatlatan tarzıyla sözlüsınavımızı olduk. Sağolsun FO Sınavı kapsamında gayet güzel bilgiler de aldık ilk ağızdan.
Sonra uçuş... O kadar uçtuk ANK ANT ama bu sefer daha hassasdı gerçekten daha da keyif aldım.
Sözlüden rahatlamış çıkıp Esenboğada sevgili dostumuz Ufuk ŞAŞMAZ ın ATC servisiyle kalkışı yaptım.
Bir de ne göreyim Hakan GÜVEN hoca da LTAI APP... İyice keyifli bir havada DAMLA yı buldum. Sonra seperasyon alçalma derken güzel bir havada Antalya ya sağlimen indik..
Şimdi FO Checkride sounucunu bekliyorum.

Checkride a giren tüm kaptanlarımız en iyisini yapmıştır umarım.
Bu şansı bize sağlayan ve organizasyonu yapan FlyTHY Checkride Departmana ve Sınavı icra eden ve sınavda görev alan Berhan, Deniz, Oytun Kaptanlar ile OBS görevi yapan Alp Kaptan, İlker Kaptan ve diğer kaptanlaımıza teşekkürler.
Bekle beni Avrupa

Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
- THY2758
- Newbie
- Name: Alihan KOLAYLI
- PID: 2758
- Vatsim ID: 1033336
- City: Trabzon
Herkeze çok teşekkür ediyorum.Ufak problemler oldu arkadaşlarımızın özelikle beni bekleyen trafiğe çok teşekkür ediyorum.
Checkrides çok şeyler öğrendim gerçekden böyle bir etkinlikde olmak açıkcası beni çok heycanlandırdı.Herşey çok güzeldi fs hatası hariç 2 defa fs hata verdi tekrardan başlamak zorunda kaldım.Bütün checkrides kontrol kaptanlarına sevgilerimi sunuyorum. SEVGİLERLE
Checkrides çok şeyler öğrendim gerçekden böyle bir etkinlikde olmak açıkcası beni çok heycanlandırdı.Herşey çok güzeldi fs hatası hariç 2 defa fs hata verdi tekrardan başlamak zorunda kaldım.Bütün checkrides kontrol kaptanlarına sevgilerimi sunuyorum. SEVGİLERLE

-
- Average User
Ah Alihan ah
Ya bu checkride başkaymış Gürsel Kaptanıma katılıyorum terletti cok fena
İrez Kaptana da buradan teşekkür ederim.

Ya bu checkride başkaymış Gürsel Kaptanıma katılıyorum terletti cok fena

İrez Kaptana da buradan teşekkür ederim.
Aytugan Utku AKDOĞAN
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
-
- Senior Member
- Name: Fatih Çevik
- PID: 3817
- Vatsim ID: 1104588
- City: Istanbul
Hepimize geçmiş olsun diyerek başalamak istiyorum:)
Checkride dışında güle oynaya gittiğimiz meydanlar Checkride gecesinde fena ter döküyoruz.
Deniz Kaptanından çok güzel bilgiler edindik ve güzel bir check ride gecesini geride bıraktık.
Katılıyorum Erdan Kaptanım ... AVRUPA AVRUPA Duy sesimizi:)
Checkride dışında güle oynaya gittiğimiz meydanlar Checkride gecesinde fena ter döküyoruz.

Deniz Kaptanından çok güzel bilgiler edindik ve güzel bir check ride gecesini geride bıraktık.
Katılıyorum Erdan Kaptanım ... AVRUPA AVRUPA Duy sesimizi:)

Fatih CEVIK
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
The engine is the heart of an aeroplane, but the pilot is it's soul.
-
- Average User
Kaptanım eng failure için maşallah sustur sustur bitmez bi uçak almışsınız.747-400 le son anda 36r ye inis güzeldi.
Aytugan Utku AKDOĞAN
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
-
- Newbie
- Name: murat karaagac
- PID: 3539
aSSaLaviSSa wrote:Kaptanım eng failure için maşallah sustur sustur bitmez bi uçak almışsınız.747-400 le son anda 36r ye inis güzeldi.
üstadim sorun motor kaybi degildi. Hakan usta süpriz yapti bana.
ils 36c full estbl. ken 36r ye inmem söylenince haliyle 747- yle o sirada 36c yi birakip 36r ye manevra yapmak biraz terletti.
ama güzel oldu.
- THY3506
- Senior Member
- Name: Serdar ÖZDEN
- PID: 3506
- Vatsim ID: 1082637
LTAC ilk iki online oluşumda başka bir trafiğin üstünde gördüm malesef kendimi
Daha sonra bir gecikme dolaysı ile 23.30 LOCAL de teker kestim ve arkamdan iki bütün ATC leri kapatarak uçuşu 00.30 LOCAL de tamamlayabilim. Yoğunluk sebebiyle ground brifing dahil Planlanan kalkış saatlerinde 1 saatten fazla gecikme ile sonuçlandıki ben 21.00 LOCAL kalkış planlanmasına rağmen 22.00 LOCAL de 4 veya 5 trafik airborne olabilmişti. ATC servisi S/O ve bizim gibi acemi Studentlar için bu yoğunlukta gecenin geç satlerine kadar çok büyük çaba sarf ettiler. Şimdiye kadar VATSIM ortamında yaşadığım çok keyifli gerçek bir uçuşun tadını ve stresini bir gram olsun aratmayacak keyifli bir uçuştu. Kuruluşumuza artan büyük talep ötürü bir sonraki organizasyonların daha verimli geçebilmesi için c.tesi ve pazar olmak üzere iki güne planlanmasının denemeye değer bir alternatif olacağını düşünüyorum. Emeği geçen tüm herkeze teşekkür ederim.

CPL (H) Bell-206/205 Sikorsky UH/60
CPL (A) Cessna 150/152/172
CPL (A) Cessna 150/152/172