merhaba arkadaslar. daha onceden hic karsilasmadigim bir problemle LTBA ve LTFJ 2009 scenerylerini ve turkiye'nin meshlerini dun yukledikten sonra karsilastim. Iki defa bu hata ayni yerde basima geldi ve tesaduf olmadigina inaniyorum. LTFH- LTBA ucusunu yaparken LTBA approachla kontak kurduktan sonra transponder kodunu girerken FSX kitleniyor. Iki defa ayni sekilde basima geldi. Daha onceden hic boyle bir sorunla karsilasmadim. Ama dedigim gibi scenery ve meshleri yukledikten sonra boyle bir sorunla karsilastim. FSX donuyor ama kule veya yaklasmagi halen duyabiliyorsunuz. Bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler.
Guntac
FSX de kilitlenme
- THY3892
- Rookie
- Name: Burak ANATURK
- PID: 3892
- Vatsim ID: 1110532
- City: Oman
merhaba söyleyeceğim şey direk olarak FSX deki hatayı belki direk olarak gidermez ama FSX'i ve bilgisayarınızı baya rahatlatır bence deneyin lütfen..
öncelikle donatılardaki komut sayfasının üzerine gelip sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırı seçin
bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff
bu yazıyı kopyalayıp yapıştırın komut sayfasına,ENTER e basın.daha sonra bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın.
daha önce yaptığınız işlemleri yeniden yapın,komut penceresine tekrar sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın,bu seferde
bcdedit /set IncreaseUserVA 2560
kopyalayıp yapıştırın ve ENTER e basın.tekrar bilgisayarınız kapatıp açın.bu işlem önemli ölçüde rahatlık sağlayacak ve donmaları bayaaa azaltacaktır.iyi uçuşlar olsun
öncelikle donatılardaki komut sayfasının üzerine gelip sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırı seçin
bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff
bu yazıyı kopyalayıp yapıştırın komut sayfasına,ENTER e basın.daha sonra bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın.
daha önce yaptığınız işlemleri yeniden yapın,komut penceresine tekrar sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın,bu seferde
bcdedit /set IncreaseUserVA 2560
kopyalayıp yapıştırın ve ENTER e basın.tekrar bilgisayarınız kapatıp açın.bu işlem önemli ölçüde rahatlık sağlayacak ve donmaları bayaaa azaltacaktır.iyi uçuşlar olsun
Burak Anatürk
PID:3892
PID:3892