FSX Uçak Ekleme Sorunu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Jeanneau94
Newbie
Newbie
Name: Durul Baykal
PID: 4274

Tüm kaptanlara merhaba,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi ben Flight Simulator X Acceleration' a uçak ekleyemiyorum. Daha doğrusu ekliyorum eklemesine ancak bazı prblemler var. İndirdiğim uçağı klasör halinde SimObjects/Airplanes dosyasına atıyorum. Eğer uçağın dosyasında fx. formatlı effects dosyası var ise onu da flight simulator x/effects dosyasının içine atıyorum. daha sonra oyunu açtığımda menüden uçağımı seçiyorum, ancak oyun yüklendiği zaman uçak dışardan bembeyaz gözüküyor.. ve panel de öyle. yani anlayacağınız texturelerde sıkıntı var. sizce yüklemede nerede hata yapıyorum? Yardım ederseniz çok sevinirim
THY1834
VIP Member
VIP Member
Name: Adem BURCU
PID: 1834
Vatsim ID: 958269
City: Tekirdag

fs9 :D :D çözümü bu,dün akşamdan beri oğlumun fsx ine o Adana'dan,ben Tekirdağ'dan gayretle level d yükleyemedik.Varsın kuşlar uçmasın bizde,en azından motora girmez,hala MAD3000+ kullanıyorum bulduğum her şeyi tıkıştırıyorum programa,sırada global mesh 2010 var canavar gibi frame veriyor.FSX de bilgisayarın dolabında 2 dvd olarak duruyor,iyi uykular ona |-)
THY1834
VIP Member
VIP Member
Name: Adem BURCU
PID: 1834
Vatsim ID: 958269
City: Tekirdag

ademburcu wrote:fs9 :D :D çözümü bu,dün akşamdan beri oğlumun fsx ine o Adana'dan,ben Tekirdağ'dan gayretle level d yükleyemedik.Varsın kuşlar uçmasın bizde,en azından motora girmez,hala AMD3000+ kullanıyorum bulduğum her şeyi tıkıştırıyorum programa,sırada global mesh 2010 var canavar gibi frame veriyor.FSX de bilgisayarın dolabında 2 dvd olarak duruyor,iyi uykular ona |-)
Jeanneau94
Newbie
Newbie
Name: Durul Baykal
PID: 4274

Evet biliyorum fs9da program yüklemesi uçaklar falan çok daha rahat ancak benim bu saatten sonra fsx den fs9 a geçme şansım yok. Yazdıklarınız için teşekkürler ama yazdıklarım doğrultusunda yardım ederseniz sevinirim. Çünkü yazdıklarınız pek bir işime yaramadı :)
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”