Internet Explorer de FLYTHY web sayfasını görüntülememe

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY784
Rookie
Rookie
Name: Huseyin Eker
PID: 784
Vatsim ID: 954842
City: Ankara

Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydan beri internet explorer'de(ver.7.0 ve 8.0) flythy.org sayfasını açamıyorum. Bu sorun hem deskop'da hemde laptop da oluyor. Şirket te bulunan diğer bilgisayarlarda hiçbir sorun yok ama benim kullandığım 2 bilgisayarda aşağıdaki hata mesajını alıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

*** ADODB.Field error '800a0bcd'
Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
/_header.asp, line 136 ***

Emniyetli Uçuşlar Dilerim.
silistreli
Senior Member
Senior Member
Name: Kisisel veri
PID: 3841
Vatsim ID: 1008925
City: Arnavutkoy

Merhaba Hseyin Kaptanım,

Uzun süre oldu görüşmeyeli umarım iyisinizdir. Bahsettiğiniz hata mesajı "ASP/SQL" birleşiminden kaynaklanan bir soruna benziyor. Genelde webdeki SQL de bir değişiklik olduğunda veya down olduğunda bu hata alınabiliniyor. Ancak bunun sizinle bir ilgisinin olmaması gerekiyor.
Bu hatayı aldığınızda yapmanız gereken tek şey tarayıcınızı kaldırıp yeniden kurmak. Hangi tarayıcıyı kullandığınızı yazmamışsınız ama tahminim Internet Explorer kullanıyorsunuz. Çünkü bu hataları çoğunlukla bu dandik tarayıcı gösterir. Sisteminizie tarayıcıyı yeniden kurun. Eğer ki sorun devam ediyorsa Mozilla Firefox kurup tekrar deneyin.
THY784
Rookie
Rookie
Name: Huseyin Eker
PID: 784
Vatsim ID: 954842
City: Ankara

Tekin Kaptanım, IE 8,0 sildim ve tekrar yeniden yükledim ama yine aynı hatayı aldım. Sanırım bundan sonra IE yerine Mozilla ile flythy web sitesine ulaşacam.

Tesekkürler
silistreli
Senior Member
Senior Member
Name: Kisisel veri
PID: 3841
Vatsim ID: 1008925
City: Arnavutkoy

Rica ederim Hüseyi Kaptanım..Firefox dediğim gibi en başarılı ve en güvenli tarayıcıdır. Bu arada flash animasyon yani animatik görsel efektleri görebilmeniz için ayrıca bir flash player kurmanız gerekebilir. Download adresi
http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP

Burada bir antivirüs yazılımıda beraberinde geliyor, ona gerek yok, yanındaki tik i kaldırıp öyle download a basın. Daha sonra firefoxu kapatıp bu eklentiyi kurabilirsiniz. Umarım memnun kalırsınız :-)

Görüşmek dileği ile.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”