2 yeni driverdan bahsetmek istiyorum.
1)Nvidia Det.41.03; 49.000 hitle bayagi populer.Henuz yuklemedim ama reviewler olumlu.
2)Windows sitesinde de FFB2 icin v4.5 adinda bir driver var.Ne kadar yeni bilmiyorum ama daha once gormemistim.Sanirim Hakan'Yn dikkatini ceker bu.Yndirdim ama test etmedim
Kolay gelsin
gokhan harunoglu
NVidia detonator41.03&FFB2 v4.5 Driver
-
- Junior Member
Hakan selam
Seninki FFB1 mi FFB2 miydi?
Levent İshakoğlu
TK031
Seninki FFB1 mi FFB2 miydi?
Levent İshakoğlu
TK031
Hakan selam,
http://v4.windowsupdate.microsoft.com/tr/default.asp
Buradan makinana tarama yaptir o zaten neyin eksik oldugunu bulur.Ona gore istedigini secer ve yuklersin.
Bu arada Nvidia det. 41.03 u yukledim,problemsiz calisiyor.Bilginize.
gokhan harunoglu
http://v4.windowsupdate.microsoft.com/tr/default.asp
Buradan makinana tarama yaptir o zaten neyin eksik oldugunu bulur.Ona gore istedigini secer ve yuklersin.
Bu arada Nvidia det. 41.03 u yukledim,problemsiz calisiyor.Bilginize.
gokhan harunoglu
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
Selamlar Gökhan, Windows update'den tarama yaptırdım bir sürü güvenlik update'i buldu ama FFB2'den bahsetmedi bakabileceğim başka bir yer varmı?
Levent selamlar, geçen gün kulağını çınlattım. Günlerdir FFB2'nin FS2000'de ve FS2002'deki paremetrelerini karşılaştırıyorum acaba birşey çıkarmı diye ama bakalım ne olacak. Eğerolursa sanada haber vereceğim denemen için
sevgiler
Hakan737Guven
Levent selamlar, geçen gün kulağını çınlattım. Günlerdir FFB2'nin FS2000'de ve FS2002'deki paremetrelerini karşılaştırıyorum acaba birşey çıkarmı diye ama bakalım ne olacak. Eğerolursa sanada haber vereceğim denemen için

sevgiler
Hakan737Guven
hakan selam,
cok enteresan yaa senin bulamaman.Yanlis hatirlamiyorsam benim buldugum yer;sana soyledigim sayfada sol tarafta 'pick updates to install' in altinda 'Driver updates' in altindaydi.
Eger sen direkt 'review and update...' tikladiysan bu secenek driverleri gozardi ettgii icin atlamis olabilirsin.O yuzden direkt driverlara girip denersen iyi olur belki...
umarim bulursun.
kolay gelsin
gokhan
cok enteresan yaa senin bulamaman.Yanlis hatirlamiyorsam benim buldugum yer;sana soyledigim sayfada sol tarafta 'pick updates to install' in altinda 'Driver updates' in altindaydi.
Eger sen direkt 'review and update...' tikladiysan bu secenek driverleri gozardi ettgii icin atlamis olabilirsin.O yuzden direkt driverlara girip denersen iyi olur belki...
umarim bulursun.
kolay gelsin
gokhan
-
- Junior Member
Hakan bekliyorum mutlu haberi [8)]
Levent İshakoğlu
TK031
Levent İshakoğlu
TK031
hmm bak dedigin olabilir.
her ne kadar bende XP olmasa da NT bazli W2000 yuklu.98 den cok farkli oldugu icin bulmuyordur.
Hakan sen de artik 2000 ve XP platformuna gecip,FS 2002 pilotlarina katilsan diyorum.FFB2 de daha iyi olabilir..
Bak bu driver update i iyi bir neden olabilir:))
ama 2000 ve otesi icin de katilmama sebepleri varsa sen bilirsin tabii ki...
gokhan harunoglu
her ne kadar bende XP olmasa da NT bazli W2000 yuklu.98 den cok farkli oldugu icin bulmuyordur.
Hakan sen de artik 2000 ve XP platformuna gecip,FS 2002 pilotlarina katilsan diyorum.FFB2 de daha iyi olabilir..
Bak bu driver update i iyi bir neden olabilir:))
ama 2000 ve otesi icin de katilmama sebepleri varsa sen bilirsin tabii ki...
gokhan harunoglu