Fs 2004 problemleri lütfen yardım !

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
tolgadl
Newbie
Newbie
Name: Tolga Dal
PID: 4130

Oncelikle herkese merhaba ben sanal havacılıkta yeniyim daha bir uçuş yaptım oda kendi bilgisayarımda değildi benim bilgisayarım windows 7 64bit bütün ayarları yapıp uçağı pistten kaldırdıktan sonra oyun anıden çalışmayı kesiyo hata veriyo sizce sorun scenerylerden olabilirmi eğer öyleyse havaalanı olmadan uçabilirmiyim online olarak
2.sorum uçak boyaması kullanmak istiyorum ama açmayı başaramadım dosyayı uçağın olduğu klasöre kopyaladım config dosyasına gerekli yazıyı ekledim daha sonra fs içinden onu aktivemi etmem gerekiyo yarımlarınız için teşekkür ederim iyi uçuşlar..

Tolga Dal THY9130
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

benim bilgisayarım windows 7 64bit bütün ayarları yapıp uçağı pistten kaldırdıktan sonra oyun anıden çalışmayı kesiyo hata veriyo sizce sorun scenerylerden olabilirmi
Scenery sorunu daha hemen başında başlar. Kalkıştan sonra FS kapanıyorsa (FS9 veya FSX) makine performansınız yeterli olmayabilir, 64bit ve W7 uyumsuzluğu olabilir. En azından FS9, XP makineler için yazılmıştır. XPden sonraki her windows sürümünde farklı sorunlar gözlemlenmiştir. FSX nispeten daha uyumludur ama makineyi sömüren işletim sistemi+FSX bileşimi her an sorun yaratabilir.
benim bilgisayarım windows 7 64bit bütün ayarları yapıp uçağı pistten kaldırdıktan sonra oyun anıden çalışmayı kesiyo hata veriyo sizce sorun scenerylerden olabilirmi eğer öyleyse havaalanı olmadan uçabilirmiyim online olarak
sizce?

sormak isteidklerinizi kelime tasarrufu yapmadan, açık ve net bir şekilde anlatırsanız emin olun daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz. Havaalanı olmadan uçabilirmiyim sorusunu her yöne çekebiliriz, fakat biraz ne anlatmaya çalıştığınız üzerine kafa patlatınca " addon scenery olmadan online uçabilirmiyim" demeye çalıştığınızı anladım-ki doğru anladığımdan hala emin değilim.

Evet, Online uçuş yaparken FS9 veya FSXin bütün default meydanlarını kullanabilirsiniz, scenery yükelemek şart değildir sadece kişiler konfor için gereklidir. Çok az meydanda default halinden farklı değişiklikler olduğu için ücretli veya ücretsiz scenery yüklenmesi önerilir.
uçak boyaması kullanmak istiyorum ama açmayı başaramadım dosyayı uçağın olduğu klasöre kopyaladım config dosyasına gerekli yazıyı ekledim daha sonra fs içinden onu aktivemi etmem gerekiyo yarımlarınız için teşekkür ederim iyi uçuşlar
Açmayı başaramadığınız şey ZIP yada RAR dosyası olsa gerek. ZIP yada RAR dosyasını açmalısınız! açamazsanız gerekli dosyalara ulaşamazsınız. Ama eklediğiniz Config satırlarını nereden aldığınızı anlamadım eğer ZIP veya RAR dosyayı açamadıysanız!
Yine bir önceki açıklama gibi, kelime tasarrufu yapmadan anlatınki anlayabilelim. config ile ilgili bilgileri bulduğunuza göre demekki ZIP veya RARlı paketi açmışsınız. Açtığınız yerde okuması pek kolay olan "readme.txt "veya "okubeni.txt" dosyası vardır. Bunun içinde çok açık ve basit şekilde kaplamayı nası yükleyeceğiniz madde madde tarif edilir.

Uçak kaplamalarını herhangi bir şekilde "aktive" etmek gerekmiyor.
Hakan"737"Güven
ararat
Newbie
Newbie
Name: ararat donikyan
PID: 4163

Merhaba sorun scenery den kaynaklanıyo yüklediğin bütün sceneryleri kaldır ortadan kalkacaktır proıblem bende windows 7 kullanıyorum bende aynı sorunla karşılaşmıştım yüklediğim bütün sceneryleri kaldırınca sorun ortadan kayboldu online uçuştada bir problem çıkmaz scenerylerinj olmayışı sadece orjinal sceneryler olur.uçak kaplaması konusunda yardımcı olamicem bende henüz o problemi çözebilmiş diilim mesela dün gece md-11 i yüklemeye çalıştım ama bir türllü başarılı olamadım yapmadığım şey kalmadı zannedersem windows 7 ile fs 2004 kullanan yok.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”