Merhaba değerli Arkadaşlar
İVAO-VATSİM ayrımı yapmadan yapmış olduğumuz ve tadı damağımızda kalan İZMİR toplantılarının bu aykini 07 Ekim çarşamba akşamı yapmayı planladık.
Havalar iyice soğumadan beraber bir yemek yiyip biraz açık havada sohbet edelim deriz.
Toplantı yerimiz yine Forum Bornova da Temizocak restauranttır.
Hiçbir menü zorlaması olmayan bu yerde herkes yediği kadaın hesabımı ödeyecektir.
Katılmak isteyen değerli arkadaşlarımızın Hayri Karabilgin Hoca ya hkarabilgin@gmail.com veya bana mkandemir@skyvirtualairlines.net adresinden ulaşmaları ya da bu posta yazmaları rica olunur.
Katılıma göre yer ayarlandığından kaç kişi olunacağı önceden bilinmelidir.
Saygılarımla...
IZMIR TOPLANTISI
-
- Rookie
- Name: muratkandemir
- PID: 2024
-
- Rookie
Hocam tabi ya bu kadar uğraşıyoruz Hayri ile benim hesaplar katılanlar arasında pay edilecek :-)
- THY656
- VIP Member
- Name: Selim BILGIN
- PID: 656
- Vatsim ID: 853361
- City: Aydin
I'll be there for you
These five words I swear to you
Selim Bilgin
THY656
1964
not:Bu arada şimdi gördüm.İmza kısmında THY768 yazıyor.Kemal bir el at şuna kardeşim.Anlamam ben bu ince işlerden

These five words I swear to you

Selim Bilgin
THY656
1964
not:Bu arada şimdi gördüm.İmza kısmında THY768 yazıyor.Kemal bir el at şuna kardeşim.Anlamam ben bu ince işlerden

Last edited by THY066 on 29 Sep 2009, 10:41, edited 1 time in total.
Reason: done :)
Reason: done :)
SELİM BİLGİN THY656
Aslinda birkac keredir kacirdigim izmir toplantilarina bu sefer katilmak isterdim hazir Kusadasina gelmisken..
Ama tarihi gorunce gene kacirdim dedim..Malesefki 3 Ekimde donuyorum..
Bol keyifli geceler olsun..
Ama tarihi gorunce gene kacirdim dedim..Malesefki 3 Ekimde donuyorum..
Bol keyifli geceler olsun..
-
- Rookie
Değerli Arkadaşlar saat yazmayı unutmuşuz 19.00 dan itibaren orada olacağız.İzmirde yaşayan tüm arkadaşları bekliyoruz.
- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843

Efendim İzmir toplantımızı gayet güzel bol kahkalı bir şekilde tamamladık, gecenin anısına bir kare pozumuzda mevcuttur...Ankaradan daha çok foto bekliyoruz :-)))
Soldan sağa ;
Ben, Selim paşa :-), Murat Kandemir, Uğur Uzgan, Hayri Karabilgin, Orhan Erden, Sercem Murat Sagın
NOT: Özürdilerim, Melih Uçar kaptan da ordaydı, resimde yok erken kalktı kaptanımız adını yazmayı unutmuşum...
Last edited by cenks on 09 Oct 2009, 11:20, edited 1 time in total.
-
- Rookie
- Name: Umut ÖZTÜRK
- PID: 2658
Süper kare
Murat abi ama alacağın olsun. Senenin 2 ayını İzmir'de ve Kuşadası'nda geçiriyorum, 1 defa denk gelemedim İzmir toplantısına. İnsan özeniyor. Selim abi, Orhan abi ve Cenk ile ayrı yerlerde ayrı zamanlarda tanıştım ama insan cümcür cemaat aynı yerde toplanalım istiyor
Şaka bir yana gerçekten bir klasik haline getirdiğiniz bu organizasyon için tebrikler...

Murat abi ama alacağın olsun. Senenin 2 ayını İzmir'de ve Kuşadası'nda geçiriyorum, 1 defa denk gelemedim İzmir toplantısına. İnsan özeniyor. Selim abi, Orhan abi ve Cenk ile ayrı yerlerde ayrı zamanlarda tanıştım ama insan cümcür cemaat aynı yerde toplanalım istiyor

Şaka bir yana gerçekten bir klasik haline getirdiğiniz bu organizasyon için tebrikler...
Umut ÖZTÜRK
Eskisehir/1978
Eskisehir/1978
-
- Rookie
Çok güzel bir geceydi yine,
Kemal hoca özenmesin diye rakıları sonradan söylememiz de iyi oldu
Umutcum sen geldiğinde özel toplantı yapalım senin için biz zaten alışkanlık haline getirdik bunu ama sende hep bayramlarda falan geliyorsun bu taraflara o zamanlarada da biraz zor oluyor sadece :-)
Kemal hoca özenmesin diye rakıları sonradan söylememiz de iyi oldu

Umutcum sen geldiğinde özel toplantı yapalım senin için biz zaten alışkanlık haline getirdik bunu ama sende hep bayramlarda falan geliyorsun bu taraflara o zamanlarada da biraz zor oluyor sadece :-)