SquawkBox Kurulum Hata

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3600
Newbie
Newbie
Name: Alper TARAKCI
PID: 3600
Vatsim ID: 996118
City: Ankara

Merhabalar

Öncelikle Flight Simulator X kullanmaktayım. Daha önceleride Windows Xp de aldığım aşağıdaki hatayı , Windows Vista 32bit işletim sistemimde almaya başladım.Tekrar Xp'ye dönmeme rağmen çalışan program gene aynı hatayı vermeye başladı.Çok araştırdım ama bulamadım.

Hata : " An error occured while trying to modify Flight Simulator X configuration files "

Squawkbox yüklüyemedeğim için online uçuş yapamıyorum.Yardım edin lütfen. Teşekkürler.

PID:3600
Alper Tarakcı
Senior First Officer
Senior First Officer
Alper Tarakcı
Ankara 03/06/1991
Resting at LTAC
THY066
VIP Member
VIP Member
Name: Kemal Tolu
PID: 66

FSUIPC hata verdiriyor olmasın? unregistered versiyon falan??
Image
THY3600
Newbie
Newbie

Yok onu tam olarak kuruyorum.
Senior First Officer
Alper Tarakcı
Ankara 03/06/1991
Resting at LTAC
kaanuzunsoy
Rookie
Rookie
Name: Kaan UZUNSOY
PID: 1472

THY066 wrote:FSUIPC hata verdiriyor olmasın? unregistered versiyon falan??
Kemal abi ben register ettiğim zaman çalışmıyor Saitek'in tuş takımlarını configre etmek istedim uygun şekilde register ettim ancak hata vermeye başladı tekrar eski haline getirince çalıştı. :)
THY3600
Newbie
Newbie

Merhaba

Biri bana yardım etsin lütfen.Yapmadığım şey kalmadı.Windows Xp'de de Wİndows Vista'da da aynı hatayı alıyorum.İki İşletim sistemimde orjinal.Flight Simulator X ve Flight Simulator Acceleration da orjinal.Güvenlik duvarınıda kaldırıyorum,yönetici olarakta çalıştıyorum hiçbir şey fayda etmiyor.FSUPIC de düzgünce yüklü. Squawkbox yükleme ekranında üç seçenek var:

*Run Squawkbox and Flight Simulator on the same computer
*This computer will run Squawkbox only
*This computer will run Flight Simulator only

1. ve 3. seçenekleri seçtiğimde : "An error occurred while trying to modify Flight Simulator X configuration files." HATASINI ALIYORUM.
2. seçeneği seçtiğimde Squawkbox yükleniyor fakat sadece bilgisayara yükleniyor.FSX'in içine bir kurulum olmuyor.Bu nedenle VATSIM'e bağlanabiliyorum ama FSX'in içine bir kurulum olmadığından online trafik gözükmüyor.Buda sorun yaratıyor.Böylede uçmak hoş olmadığından online uçuş yapamıyorum.Squawkbox'ın forumunda yazdım ama ordan bile cevap gelmedi.Yok mu bunun bir çaresi yada başka bir yolu online trafiği görmek için.Daha önceki PC'mde de böyle bir sounla karşılaşmıştım ama nasıl olduğunu bilmiyorum bir gün yükledi. Acil yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

PID:3600
Alper Tarakcı
Senior First Officer
Senior First Officer
Alper Tarakcı
Ankara 03/06/1991
Resting at LTAC
ilterkahraman
Newbie
Newbie
Name: ilter KAHRAMAN
PID: 4119

Alper Hocam,
Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. Bir çok deneme yapmama rağmen online trafiği göremiyorum.Sizin sisteminizde bir gelişme oldumu bu sorunu belirttikten sonra?
Teşekkürler
THY3600
Newbie
Newbie

Ne yaptıysam olmadı, bir türlü trafiği göremedim.Son çafe FSInn kullanma yolunu seçtim. Artık Squawkbox'ın yeni sürümünü beklemek lazım... :(
Senior First Officer
Alper Tarakcı
Ankara 03/06/1991
Resting at LTAC
THY3564
Junior Member
Junior Member
Name: Seyit Ulaş CEYHAN
PID: 3564
Vatsim ID: 1080929
City: Alanya

Online trafikleri görememe sorunu ile ilgili aşağıdaki topik yardımcı olabilir. özellikle modemle alakalı açıklamalarıma dikkat ederseniz sevinirim...

Saygılarımla....

http://www.flythy.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=6724
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”