SEASON OPENING 'SEPTEMBER' CHECK-RIDES... (UPDATED)
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
Sınava girmek için rezervasyon yaptıran arkadaşların mail adreslerine konfirmasyon ve check-ride programları gönderilmiştir.
Herkese başarılar diliyorum. Umarım herkes için güzel ve eğlenceli bir gece olur
Emniyetli Uçuşlar
Herkese başarılar diliyorum. Umarım herkes için güzel ve eğlenceli bir gece olur

Emniyetli Uçuşlar

Batu Demir
ATPL(Frozen)-B737
ATPL(Frozen)-B737
elazığda sfol'ar baya bi terlicekler sanırım, tek motorla elazıga inmek süper olsa gerek
:):):)

- THY410
- Officer
Besim kaptan, konfirmasyon mailini tekrar gönderdim size. Eğer yine gelmediyse, batudemir@gmail.com adresine mail atarsanız sevinirim. Spam mailleri de kontrol edin bir de belki spam e takılmıştır.
Batu Demir
ATPL(Frozen)-B737
ATPL(Frozen)-B737
-
- Rookie
- Name: Besim AGARGUN
- PID: 2459
- Vatsim ID: 1014645
- City: Istanbul
Batu bey size mail çektim ama hala gelmedi sizden bir mail. Benim mail adresim bfagargun@hotmail.com
Besim AGARGUN LTBA
-
- Average User
- Name: Ufuk Sasmaz
- PID: 2286
Birisi önceden sektörü kapmazsa ve bir aksilik çıkmazsa ben de checkride pilotlarımızı esenboğa tower yada grounddan uğurlıcam
Şimdiden herkese başarılar,examinerlarımıza da kolaylıklar ve sabır diliyorum
;)

- THY410
- Officer
Besim wrote:Batu bey size mail çektim ama hala gelmedi sizden bir mail. Benim mail adresim bfagargun@hotmail.com
Besim kaptan bende internete girmek için savaş veriyordum, yazdığınız mail adresine yolladım maili. Tekrar başarılar diliyorum

Batu Demir
ATPL(Frozen)-B737
ATPL(Frozen)-B737
Herkese Merhaba,
Öncelikle checkrideı tamamlamış kaptanlara geçmiş olsun, şu anda ter döken kaptanlara ise kolay gelsin diyorum. Ayrıca bütün katılımcı arkadaşlara ve check captainlara teşekkür ediyorum. Özellikle teşekkürü hak eden biri var o da Ufuk kaptan bu akşam LTAC_TWR açtı ancak katılımcılardan daha fazla ter attığını düşünüyorum
Aslında bu akşam uçuş benim için pek keyiflli başlamadı. Atc irbatı sırasında sürekli araya giren trafikler ve bağlantı problemi biraz sıkıntı yarattı. Kalkış esnasında bağlantıdan dolayı köprü trafiği tadında dur kalk kalkış yapmaya çalışırken, sağ alt köşeye altın harflerle STALL yazdırdım
o da nazar boncuğu olsun artık. gerçi crash olsaydım direk çamura yatacaktım ama neyseki gerek kalmadı
bu arada Kemal Hocam çok sıkıştırmıyormuş korkulacak kadar değilmiş daha sonra checkride a girecek arkadaşlara duyurulur.
terfi alan arkadaşları kutlar yeni görevlerinde başarılar dilerim.
herkese iyi uçuşlar
Öncelikle checkrideı tamamlamış kaptanlara geçmiş olsun, şu anda ter döken kaptanlara ise kolay gelsin diyorum. Ayrıca bütün katılımcı arkadaşlara ve check captainlara teşekkür ediyorum. Özellikle teşekkürü hak eden biri var o da Ufuk kaptan bu akşam LTAC_TWR açtı ancak katılımcılardan daha fazla ter attığını düşünüyorum

terfi alan arkadaşları kutlar yeni görevlerinde başarılar dilerim.
herkese iyi uçuşlar
Ben tüm katılımcı vPilot dostlara tesekkür ederim.
Sevgili Ufuk, LTAC TWR ile super bir iş yaptı sagolsun.
Üstüne üstlük degerli vATC arkadaşlarımız, Berat Arslan ve Serhat Ervatan ile ismini alamadıgım LTBA_GND açan arkadaşımıza da çok teşekkürler. Sayelerinde Checkride gecemiz birinci sınıf gerçekleşti.
Özellikle Berat Hoca, ricamızı kırmayarak puanlamamızda bize çok yardımcı oldu sagolsun.
Herkese sevgiler
Sevgili Ufuk, LTAC TWR ile super bir iş yaptı sagolsun.
Üstüne üstlük degerli vATC arkadaşlarımız, Berat Arslan ve Serhat Ervatan ile ismini alamadıgım LTBA_GND açan arkadaşımıza da çok teşekkürler. Sayelerinde Checkride gecemiz birinci sınıf gerçekleşti.
Özellikle Berat Hoca, ricamızı kırmayarak puanlamamızda bize çok yardımcı oldu sagolsun.
Herkese sevgiler

Başta LTAC TWR Ufuk bey olmak üzere tüm kontroller arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
Özellikle Ufuk Hocam çok terledi, zira bir çok pilot arkadaşımız biraz aceleci davrandılar. Naçizane tavsiyem tüm pilot arkadaşlara bir uçakla bir kontrolör konuşma halindeyken uçağın readback'i bitmeden araya girmemelerini tekrar hatırlatmak olacaktır. Bu akşam ankarada aynı anda (tam anlamıyla aynı anda konuşarak) 5-6 trafik klerans almaya çalşıyordu. Bu kadar aceleci olmaya gerek yok sanırım, en fazla 3 dakika farkeder ki aynı anda konuşarak o 3 dakikayı da kazanamıyoruz arkadaşlar.
Tekrar checkride'a katılan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyor, sınavı geçenleri tebrik ediyor ve kontrolörlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla,
Özellikle Ufuk Hocam çok terledi, zira bir çok pilot arkadaşımız biraz aceleci davrandılar. Naçizane tavsiyem tüm pilot arkadaşlara bir uçakla bir kontrolör konuşma halindeyken uçağın readback'i bitmeden araya girmemelerini tekrar hatırlatmak olacaktır. Bu akşam ankarada aynı anda (tam anlamıyla aynı anda konuşarak) 5-6 trafik klerans almaya çalşıyordu. Bu kadar aceleci olmaya gerek yok sanırım, en fazla 3 dakika farkeder ki aynı anda konuşarak o 3 dakikayı da kazanamıyoruz arkadaşlar.
Tekrar checkride'a katılan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyor, sınavı geçenleri tebrik ediyor ve kontrolörlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla,
-
- Newbie
- Name: Soner Doğruer
- PID: 3724
Bu gece mükemmel performansıyla LTAC_TWR'ı kutluyorum mükemmel bir iş yaptı ayrıca diğer atcleri de kutlamak gerekiyor
hepsine yaptıkları servis için teşekkür ediyorum uçuş biraz kötü oldu kalkışta sorun yaşandı ama napalım olan olmuş
Bir de Checkride'a katılan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.Ayrıca sınavı geçen arkadaşları tebrik ediyorum 

Soner Doğruer
FlyTHY,PID3724
Antalya,1989
FlyTHY,PID3724
Antalya,1989