FlyTHY Dispatch Center * Coming Soon *
-
- Junior Member
- Name: Burak Buğday
- PID: 2175
:o :o :o Kemal hocam benimde gözler yerinden çıktı dispeçin oralarda olabilir İlker kaptanla görürseniz haber verin
KORD dönüşünü yapacağım sabah lazım bana o gözler
MÜKEMMEL tek kelimeyle
ellerinize sağlık

KORD dönüşünü yapacağım sabah lazım bana o gözler

MÜKEMMEL tek kelimeyle
ellerinize sağlık
Arkadaşlar,
Güzel sözlere teşekkürler. Sevgili İlker Değirmencioglu'nun iyileştirme çabaları devam ediyor. En geç ay sonuna kadar Alpha ya da Beta sürümü olarak Domestic routeları kapsıyacak sekilde hizmete girecek diye tahmin etmekteyiz.
Güzel sözlere teşekkürler. Sevgili İlker Değirmencioglu'nun iyileştirme çabaları devam ediyor. En geç ay sonuna kadar Alpha ya da Beta sürümü olarak Domestic routeları kapsıyacak sekilde hizmete girecek diye tahmin etmekteyiz.

Arkadaşlar IT Director sevgili İlker'in yogun çalışmaları devam etmekte. Sanırım Agustos başında Dispatch Center test amaçlı domestic route ları kapsayacak şekilde devreye girecek.
Gerçekten çok güzel oldu. Hepiniz çok begeneceksiniz.
Sevgiler
Gerçekten çok güzel oldu. Hepiniz çok begeneceksiniz.
Sevgiler

-
- Junior Member
- Name: Seyit Ulaş CEYHAN
- PID: 3564
- Vatsim ID: 1080929
- City: Alanya
Ya kardeşim yeter ama yaaa! her gün bir güzellik her gün bir yenilik her hafta ağzımın suyunu akıtan bir event ( her ne kadar katılamasak da
)....
sizin yüzünüzden işi gücü bıraktık uçayım da uçayım diye....
ne dilekçe yazmaya vakit bıraktınız ne de müvekkille görüşmeye...
bu kadar olmaz kardeşim...
her gün yengenizin paparasını yemekten usandım yahu... neymiş uçağımı ondan daha çok seviyor muşum... :inlove:
pesüpannallah yaaa...
ne uçağı ben buradaki adamları seviyorum....
şaka bir yana süper adamlarsınız.... büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum...
durmak yok yola devam.....

her gün yengenizin paparasını yemekten usandım yahu... neymiş uçağımı ondan daha çok seviyor muşum... :inlove:
pesüpannallah yaaa...
şaka bir yana süper adamlarsınız.... büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum...
- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843
THY3564 wrote:Ya kardeşim yeter ama yaaa! her gün bir güzellik her gün bir yenilik her hafta ağzımın suyunu akıtan bir event ( her ne kadar katılamasak da)....
pesüpannallah yaaa...