FS2004 Reset problemi

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3010
Newbie
Newbie
Name: Ilhan BAHADIR
PID: 3010
Vatsim ID: 1049373
City: Istanbul

Merhaba arkadaşlar.
LTBJ&LTBA ucusum esnasında inişime 20 nm kala oyun hata verip reset attı. :shock: Çok sık olmasada arada bir bu sorunla karşılasıyorum. Ne yazıkkı EUROBOOK ta yaptıgım booking te missed oldu.Sistemimle alakalı oldugunu düşünmuyorum. Bilgilendirme amaçlı olarak yinede yazıyım. 2gb 800mhz kingstoon ram, Asus 1650 512 mb 128bit ekran kartı, ASUS anakart ve Pentium dual 3000 işlemcili bilgisayarım var. Yardımlarınız için şimididen teşekkür ederim.

THY8010
İlhan BAHADIR
İstanbul 1971
THY066
VIP Member
VIP Member
Name: Kemal Tolu
PID: 66

Oyun mu reset attı? Yoksa computer mü?

Eger sim birden kaybolduysa NOD32 ile alakalıdır kaptanım.

Computer de aşırı ısınma nedeni ile reset atabilir.
1219
Average User
Average User
Name: Emre ATAY
PID: 0000

Fs e veya pc ye kurduğunuz en son eklentileri kaldırın büyük ihtimalle düzelir.
THY3010
Newbie
Newbie

Reset atan oyun Tolu Kaptanım, bilgisayar değil. Nod32 yi iyi biliyorum olmadık yerde birşeyleri engeleyen can sıkan antivirüs programı. Ben AVG kullanıyorum.Herkese de tavsiye ederim.En son yani dün, daha önce kurulu olan ve baya zamandır kullandıgım ground enviroment in, ground texturelerini set ettim. Ama bunu hiç kurmadan öncede arada böyle sıkıntılar oluyordu. Yurt içi sceneryleri her zaman kullanıyorum ama yurt dısı scenerylerinde yoğunluk olmasın diye uçusum bittikten sonra kaldırıyorum. Herşey planlı güzel giderken oyunun reset atması sonucu missed olmak ve FLYTHY ye eksi puan yazdırmak çok can sıkıcı. :wall:

İlhan BAHADIR
THY8010
İstanbul 1971
THY3010
Newbie
Newbie

Tekrar selam..

Bu bahsettiğim sorunu halen çözebilmiş değilim arkadaşlar. Tüm hazırlıklarımı yapıp ucusa başladıgım ana kadar bir problem yok. S tusuyla ucağı farklı yönlerden baktıgımda olan bir problem gibi geldi. Ama daha sonra ucusun baska dönemlerinde kendiliğindende olabildiğini farkettim. squavk'ın son sürümünü kullanıyorum. Bundan olabilirmi.Ekran kartı zayıfmı kalıyor acaba diye paraya kıyıp Radeon 4890 ekran kartı ve birde sağlam güç kaynağı aldım.bununla kalmayıp pc ye format atıp oyunu yeniden kurdum. Yine aynı sorun devam ediyor. Bilgisayar değil oyun kendini resetliyor. Bu ay görev ucuslarıma 4 kez başlamama rağmen bu problemden dolayı hepsinde aynı sorunu yaşadım. İlgi ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

İlhan BAHADIR
İstanbul 1971
THY3010
Newbie
Newbie

Sanırım sorun pc kasmasın diye bazı genel sceneryleri kaldırmamdan kaynaklanıyordu.Tam emin değilim. Uzun zaman sonra geçen gün fs yi açıp alanda başlar başlamaz bir kere daha oldu. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
aSSaLaviSSa
Average User
Average User
Name: Aytugan Utku AKDOĞAN
PID: 2118

Siz yine o kadar mesafede görmüşsünüz reseti, ben İstanbul'dan kalktım KMIA(Miami) short final da çaat. :wall:
Önceki pc me sırf bu yüzden yumruk atarak kırmıştım gitti 12 saatlik uçuş. Bunu yeni aldım dokunamıyorum :worried: Attıkça reseti melun melun bakıyorum sadece :(
Aytugan Utku AKDOĞAN
FlyTHY PID2118
Eskişehir, 1986
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”