İstanbul'dan önce Dalaman sonra Atina

Have a favorite screen shot that you would like to share? You can by posting it here.
Post Reply
THY3672
Average User
Average User
Name: Ilker Aksan
PID: 3672

Herşey Onur kardeşimin uçuyoruz abi hadi gel,Necmi baba da burda demesiyle başladı.İçimden bir ses,otur oturduğun yerde demesine rağmen tamam geliyorum dedim.(Bir gece öncesinde Onur'la yine sabahlamıştık. :P )Halbuki niyetim İstanbul'dan bir Ankara yapar ordanda airport otele geçer mışıl mışıl uyumaktı.Ama kendimi önce Dalaman'da sonra da motorlarımız bile soğumadan Atina'da buluverdim. :D
LTBA dan Necmi hocam,Hanifi hocam,Onur ve ben sırasıyla 36 R den havalandık.Kalkışı müteakip öğrendim ki Serkan Arıkes kaptanımız sağolsun karşılama komitesine başkanlık edip Dalaman'da bizi beklemekte.Sırasıyla indik.Ben son yaklaşmada Hanifi hocam la pişti olmamak için pas geçmeyi tercih ettim.İndikten sonra hadi nereye demezler mi.Durun demeye kalmadı Hanifi hocam ready for pushbag demezmi.Serkan kaptanım sağolsun Anıl kardeşimizi çağırdı,Semih kadeşimiz İstanbul'dan bende varım dedi ekip tamam.Dalaman'dan kalkmadan ordan nereye soruları eşliğinde peş peşe kalktık.Team Speak sohbeti,muhabbeti cabası.Bu güzel akşam için

Necmi Arusoğlu,Hanifi Avcı,Onur Yalıman,Semih Domaniçdağ,Serkan Arikes ve Anıl Dağdemir kaptanlarımıza teşekkürler.

LGAV da toplu askerlik hatırası gibi resimlerimizde görülmeye değer. :lol: Selamlar,

Servinfo dan

LGAV yaklaşmada cocpitten
Last edited by artuncs on 25 Jun 2014, 17:35, edited 2 times in total.
Reason: Resim linkleri aktif olmadigi icin silinmistir..
THY3672
Average User
Average User

En kısa zamanda foruma resim ekleme kursuna kaydımı yaptırmam gerekiyor.

Max genişlik 1024 yükseklikte bir sınırlama yok. Bilgine sir
Last edited by THY066 on 09 Jul 2009, 13:16, edited 1 time in total.
Reason: image ekleme bilgisi
THY3512
Average User
Average User
Name: Onur YALIMAN
PID: 3512
Vatsim ID: 1082283
City: Sofia

Süper bir geceydi,uçmak güzel ama böyle birbirnden değerli insanlarla aynı ortamı paylaşmak çok daha güzel..

Katılan herkese teşekkürler.. :)

Daha nice,bol keyifli emniyetli uçuşlara..

Sağlıcakla,
neco
Junior Member
Junior Member
Name: Necmi Arusoğlu
PID: 3164

Hastalığımdan dolayı uçamıyor hatta çok istediğim sofia eventine ve ceckride katılamamıştım :(

Kendime yeni gelmiştim dün gece, bilgisayarı bir açtım karşıma msn pencereleri fışkırıyor. Sözün kısası uçmaya hiç niyetim yoktu vala kalabalığı görünce isteklerde kırılımayacak değerli arkadaşlardan gelince de dayanamadım ve uçmaya karar verdim.

Güzel gece için teşekkürler. :)

Ayrıca bu birlikteliğin arkasında Kemal Tolu kardeşimin eventleri ile sağlanan arkadaşlıklar olduğunuda hatırlatmadan geçemeyeceğim. Sanada teşekkürler. :clap:

Kalın sağlıcakla.
THY066
VIP Member
VIP Member
Name: Kemal Tolu
PID: 66

Necmi Baba geçmiş olsun öncelikle. Neyse ki düzeliyorsun anlaşılan.

Arkadaşlar,

Bu yaptıgınız mini grup uçuşu ve sonrasında hazırlamış oldugunuz trip report, sanal havacılıgın en büyük artılarından biri olan oluşmakta olan güzel dostluklara işaret ediyor. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Yalnız bu ekip akşamki Adıyaman uçuşuna katılmaz, sonra da pazartesi innsbruck a ucmazsa Necmi Kaptanın hayatı boyunca SFO olarak kalacagını hatırlatmak isterim sizlere :rofl: :rofl:
Image
cenks
Advanced Member
Advanced Member
Name: Cenk Senkaya
PID: 1843

Oh oh oh allah muhabbetinizi arttırsın :D
THY2294

gercekten cok guzel gozukuyor.
boyle durumlarda bana da haber verırsenız cok sevınırım
Last edited by THY2294 on 16 Aug 2009, 15:30, edited 1 time in total.
neco
Junior Member
Junior Member
Name: Necmi Arusoğlu
PID: 3164

Kemal kaptanım ayakta olduğum sürece sen bana "Papua Yeni Gine" dersen bile giderim. :D

Acaba buranın scenerisi varmı merak ettim ha :lol:
THY3672
Average User
Average User

Ömer Faruk hocam selamlar,yaptığımız bu uçuş tamamen anlık oldu ve bundan sonra da sanırım böyle olur.Ama önceden kararlaştırırsak elbette siz de bilgilendiririz.
THY3595
Rookie
Rookie
Name: Serkan ARIKES
PID: 3595
Vatsim ID: 1087361
City: Oslo

Katilimci kaptanlarimin ellerine gøzlerine saglik, gercekten super bir gece idi, herzamanki gibi, durtuyor iste ucma coskusu arkadaslar gecede olsa deger bence :lol: :rock:

Saygilar
Post Reply

Return to “Flight Simulator Screen Shots”