Tanıdık bir soru ancak cevabını hatırlayamadım. Uzun süre sanal havacılıktan ayrı kalıp geri dönünce böyle teknik problemlerle karşılaşabiliyor insan.
FlyTHY'nin yeni forum yapısında da ilgili topic'lere ulaşamadım.
Adım adım online uçuş prosedürlerini yerine getirdikten ve FlyTHY Flight Recorder'ı çalıştırdıktan sonra şöyle bir hata ile karşılaşıyorum:
"you are too far from departing airport"
Çözümlerinizi bekliyorum.
Bu arada FSX kullandığımı hatırlatmak isterim.
Saygılarımla.
Hakan Karaahmetoğlu
FlyTHY Flight Recorder
- THY3512
- Average User
- Name: Onur YALIMAN
- PID: 3512
- Vatsim ID: 1082283
- City: Sofia
Hocam recorder da ilk kez uçacaksanız hatırladıgım kadar ile uçagınız recorder da LTBA dadır ve sizin bu durumda ucagınızın LTBA olması gerekir simulatörde..
Saygılarımla,
Saygılarımla,
SAnmıyorum. Zira uzun yıllar Flight Recorder ile uçuyorum. Son uçuşum LTCC'de kalmış. Ben de Assignment uçuşum olan LTBA-LTAJ seferi için uçağımı LTBA'ya getirmek için LTCC-LTBA seferi yapacaktım ama böyle bir hata ile karşılaştım.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.
Hakan Karaahmetoğlu
Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.
Hakan Karaahmetoğlu
- THY3512
- Average User
- Name: Onur YALIMAN
- PID: 3512
- Vatsim ID: 1082283
- City: Sofia
Anladım hocam,peki 3 ay veya daha fazla uçmadıysanız inactive lik durumundan kaynaklanabilir,bu konuda yöneticilerin sizi daha iyi bilgilendirecegine inanıyorum..
Saygılarımla,

Saygılarımla,
-
- Technical Admin
- Name: Özgür Özden
- PID: 45
- Vatsim ID: 824586
- City: Ankara
REgional settings'lerinizin (bolgesel ayarlar) date/time ayarları Turkce ya da English olması gerekiyor sorun bundan kaynaklaniyor olabilir. Bunlardan birisi ise yine de (Recorder kapali iken) digerini secip apply diyerek tekrar digerine cevirirseniz tum ayarları yenileyecektir İsletim Sistemi ve tekrar recorderi deneyebilirsiniz.
Tek sebebi, recordera donen lokasyon bilgisi dogru degil ve bunun genelde tek nedeni regional set.'den kaynaklanıyor olmasıdır.
İsletim sistemi diliniz nedir?
Tek sebebi, recordera donen lokasyon bilgisi dogru degil ve bunun genelde tek nedeni regional set.'den kaynaklanıyor olmasıdır.
İsletim sistemi diliniz nedir?
Ozgur Ozden
FlyTHY, PID045
Ankara, 1974
FlyTHY, PID045
Ankara, 1974