Sevgili arkadaşlar
Gururumuz Türk Yıldızlarımızın 19-20 Haziran Hollandanın Volkel Airbase de gösterileri var. Bu sene Hollanda hava kuvvetleri web sitelerinden tüm gün canlı yayın veriyorlar. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Ben yarın orada olacam umarım hava güzel olur ve bol bol resim çekip burada bakarız.
Canlı yayın:
http://live2.rijksoverheidsvideo.nl/luchtmacht
Hollanda hava kuvvetleri halka açık gün web sitesi:
www.luchtmacht.nl
Sevgiyle kalın
Ercan Özpınar
Hollanda
Canlı Türk Yıldızları gösteris
-
- Newbie
- Name: Ercan Ozpınar
- PID: 62
Fotoları bekliyor olacagız Ercan Hocam. Canlı yayın linkleri içinde teşekkürler. Milli gururumuz Turk Yıldızları kaçırılmayacak cok güzel gösterilerle bayragımızı tüm ülkelerin semalarında dalgalandırıyor.
Bulutsuz ve güneşli bir yarın dilerim.
Sevgiyle, Keyifli ve Bol Uçuşlar
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
Bulutsuz ve güneşli bir yarın dilerim.
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
-
- Newbie
Arkadaşlar yoğun bir günden sonra sizlere merhaba.
Bugün gururumuzu izledik Hollanda semalarında. Trafik adeta felç idi 100 kilometre yolu 4 saatte gittik. Volkel Airbase giden yollar tüm kapalı tabi trafik düzenlemesi var ama trafik yoğunluğundan devamlı yığılmalar oluyor. Bugün 140 bin kişi vardı orada. Nihayetinde 4 saat araba yolculuğundan sonra çok güzel bi öğlen geçirdik. Mükemmel F16 / F18 ve MIG29 gösterileri vardı ama tabi bizim Türk Yıldızları her zamanki gibi mükemmeldi. Hava sonlara doğru biraz bozdu soğuk rüzgarlar esti ama şükür yağmur yağmayınca gösteri devam etti.
Fazla yakından resimler çekemesemde standart foto makina ile olan bu kadar olur:), sizlerle paylaşmak istedim.
Türk Yıldızları ve bi kaç statıclerden kare.
Sevgiler
Ercan Özpınar
Hollanda

Bugün gururumuzu izledik Hollanda semalarında. Trafik adeta felç idi 100 kilometre yolu 4 saatte gittik. Volkel Airbase giden yollar tüm kapalı tabi trafik düzenlemesi var ama trafik yoğunluğundan devamlı yığılmalar oluyor. Bugün 140 bin kişi vardı orada. Nihayetinde 4 saat araba yolculuğundan sonra çok güzel bi öğlen geçirdik. Mükemmel F16 / F18 ve MIG29 gösterileri vardı ama tabi bizim Türk Yıldızları her zamanki gibi mükemmeldi. Hava sonlara doğru biraz bozdu soğuk rüzgarlar esti ama şükür yağmur yağmayınca gösteri devam etti.
Fazla yakından resimler çekemesemde standart foto makina ile olan bu kadar olur:), sizlerle paylaşmak istedim.
Türk Yıldızları ve bi kaç statıclerden kare.
Sevgiler
Ercan Özpınar
Hollanda

-
- Average User
- Name: David Ay
- PID: 3393
- Vatsim ID: 1072326
- City: Stockholm
Hocam ben fazla uzakta degildim 1200 km sadece ama islerden musait olamadik yoksa ben dusunuyordum gelmeyi aksam ciksaydim sabaha oradaydim..
Muzellef Aydogdu
FLYTHY , THY3393
Stockholm / 1979
Muzellef Aydogdu
FLYTHY , THY3393
Stockholm / 1979
Ercan Hocam,
Cok güzel fotograflar, ellerine saglik bizlerle paylaştın. Gurbette olupta bizim Turk Yıldızlarını seyretmek hic suphesiz cok gurur vermistir sana.
Tek kelime ile mükemmel.
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
Cok güzel fotograflar, ellerine saglik bizlerle paylaştın. Gurbette olupta bizim Turk Yıldızlarını seyretmek hic suphesiz cok gurur vermistir sana.
Tek kelime ile mükemmel.
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
-
- Newbie
Gurbette daha bi başka oluyor gerçekten Kemal hocam. Bu ikinci kez oluyor onları burada görmek ama aynı heyecanı dünde yaşadım. İlk havalandıklarını görünce eşimle göz göze geldik ve ikimizinde gözleri dolu doluydu.
Sevgiler
Ercan Özpınar
Hollanda
Sevgiler
Ercan Özpınar
Hollanda
- THY1834
- VIP Member
- Name: Adem BURCU
- PID: 1834
- Vatsim ID: 958269
- City: Tekirdag
Ercan hocam biz kahramanlarımızı burada da gözlerimiz dolu izliyoruz,Allah onları korusun yardımcıları olsun.Ne zaman gecenin karanlığında gökleri yırtan F16,F4 seslerini duysam onların bizler için nöbette olduğunu bilir gurur duyarım.Havacı babası olmak bu olsa gerek.Neyse 200 nm kaldı EHAM'a bende şöyle bir kaç hareket çekip 36C e ineyim yıldızlarımızı tamamlasın 
Adem BÜRCÜ
FlyTHY PID 1834
TEKİRDAĞ-1961

Adem BÜRCÜ
FlyTHY PID 1834
TEKİRDAĞ-1961
-
- Average User
- Name: Oytun AKÇAY
- PID: 1811
Ercan kaptan;
Düşüncelerimi sıralayayım müsade ederseniz..
*Fotograflar gerçekten çok güzeller..
*Çok uzun seneler istanbulda yaşamış biri olarak (ilkokul,ortaokul ve 2005-2009 nisan ayı arası) 100km yi 4 saatte gitme durumunu hiç de yadırgamadım..
(oralar için çok anormal bir durum latife yapıyorum)
*İlk fotografta arkada görünen o simülatörlerden biri buralara kurulsa ya.. Onlar ne öylee!!! eminim hepsine de binmişsinizdir..
Paylaşımınız için teşekkürler..
Oytun AKÇAY
CPL/A-06142
737(300-900)
Corendon Airlines
Düşüncelerimi sıralayayım müsade ederseniz..
*Fotograflar gerçekten çok güzeller..
*Çok uzun seneler istanbulda yaşamış biri olarak (ilkokul,ortaokul ve 2005-2009 nisan ayı arası) 100km yi 4 saatte gitme durumunu hiç de yadırgamadım..

*İlk fotografta arkada görünen o simülatörlerden biri buralara kurulsa ya.. Onlar ne öylee!!! eminim hepsine de binmişsinizdir..
Paylaşımınız için teşekkürler..
Oytun AKÇAY
CPL/A-06142
737(300-900)
Corendon Airlines
-
- Newbie
Oytun hocam,
Doğru diyorsun 4 saat İstanbul trafiği için çoğu zaman normal oluyor:) Ama doğru burası için bir hafta sonu günü 4 saat gerçekten anormal. Ama işin içinde Türk Yıldızları olunca beklemek hiç fark etmiyor:D
Arkadaki görünen simülatorlere binme zamanımız olmadı. Sırada daha çok cocuklar ve gençler vardı:) ama daha önceleri bindim.
Fotolar profesyonel olmamasına rağmen oradaki atmosferi biraz olsun gösteriyor hocam. Teşekkürker.
Bu arada hocam sizin -800 ne zaman geliyor. Bu ayın sonuna doğru geleceğini duymuştum:)
Saygı ve sevgiler
Ercan Özpınar
Hollanda
Doğru diyorsun 4 saat İstanbul trafiği için çoğu zaman normal oluyor:) Ama doğru burası için bir hafta sonu günü 4 saat gerçekten anormal. Ama işin içinde Türk Yıldızları olunca beklemek hiç fark etmiyor:D
Arkadaki görünen simülatorlere binme zamanımız olmadı. Sırada daha çok cocuklar ve gençler vardı:) ama daha önceleri bindim.
Fotolar profesyonel olmamasına rağmen oradaki atmosferi biraz olsun gösteriyor hocam. Teşekkürker.
Bu arada hocam sizin -800 ne zaman geliyor. Bu ayın sonuna doğru geleceğini duymuştum:)
Saygı ve sevgiler
Ercan Özpınar
Hollanda
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
Ercan hocam, resimler süper ellerinize sağlık. Dediğiniz gibi oradaki atmosferi anlatıyorlar. Türk yıldızlarını görmek gerçekten gurur verici 
Batu Demir
FlyTHY, PID410
Ayvalık, 1987

Batu Demir
FlyTHY, PID410
Ayvalık, 1987