Arkadaşlar,
Birkaç defadır bu bölümde derdimi anlatmama ra?men bana çözüm olacak bir yardım alamadım.Yaklaşık 15 gündür online uçuş yapamıyorum.SB de connect icon'una bastı?ım zaman ''WSAETIMEDOUT''mesajı geliyor.BU konuda yeni SB ile Fsuipc 'nin uyumlu çalışma problemi mi var bilemiyorum.Acaba bir ayar yapılması mı gerekiyor.Bu konuda Hocalarımızdan ciddi bir yardım bekliyorum.Herkese teşekkürler.
Acil Yardım
-
- Technical Admin
- Name: Özgür Özden
- PID: 45
- Vatsim ID: 824586
- City: Ankara
Sayin TK303(!),
Sorununuza yonelik net bir cevap veremiyorum ancak sunu sormadan edemiyorum,
Baglanti oncesinde Microsoft ile birlikte gelen network ve diger tum dialuplardaki firewall settings'ini DISABLE ettiniz mi? Ben firewall amacli baska bir soft kullandigim ve surekli DISABLE durumda tuttugum icin sorun yasamadim ancak bazi arkadaslarimin ilk denemeleri oldugu icin bilmediklerinden oturu firewall settingsleri acik sekilde baglanamadiklarini ogrenmis bulunmaktayim. Bu konuya ait en az 5 topic ve sayisiz oneri daha onceki gun ve aylarda yazilmisti. Bu sebeple isinize yarayacagini dusundugum bu ayari DISABLE yaparak yeniden denemenizi ve ARSIVIMIZI tekrar gozden gecirmenizi rica edecegim.
Eger bu ikisinin sonucunda da cozum bulamamis olursaniz lutfen bu topic altinda yazmaya devam edin, bir sekilde sorununuzu hep birlikte cozumlemeye calisacalim.
Saygilar sunarim.
Ozgur Ozden
IT Manager, FlyTHY
Sorununuza yonelik net bir cevap veremiyorum ancak sunu sormadan edemiyorum,
Baglanti oncesinde Microsoft ile birlikte gelen network ve diger tum dialuplardaki firewall settings'ini DISABLE ettiniz mi? Ben firewall amacli baska bir soft kullandigim ve surekli DISABLE durumda tuttugum icin sorun yasamadim ancak bazi arkadaslarimin ilk denemeleri oldugu icin bilmediklerinden oturu firewall settingsleri acik sekilde baglanamadiklarini ogrenmis bulunmaktayim. Bu konuya ait en az 5 topic ve sayisiz oneri daha onceki gun ve aylarda yazilmisti. Bu sebeple isinize yarayacagini dusundugum bu ayari DISABLE yaparak yeniden denemenizi ve ARSIVIMIZI tekrar gozden gecirmenizi rica edecegim.
Eger bu ikisinin sonucunda da cozum bulamamis olursaniz lutfen bu topic altinda yazmaya devam edin, bir sekilde sorununuzu hep birlikte cozumlemeye calisacalim.
Saygilar sunarim.
Ozgur Ozden
IT Manager, FlyTHY