SB Problemi

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Yusuf AKDAG
Newbie
Newbie

Selam arkadaşlar,
SB hakkında onlarca yazı yazılmış olmasına ra?men şuanki sorunuma çözüm olacak birşey bulamadım.

Sayın Bülent Akbay ve Ugur Uzgan' ın hazırladı?ı ders 3 deki herşeyi satır satır uyguluyorum. Fakat FS içindeki SBHost içierisinde çıkması gereken SB ekranı birtürlü gelmiyor. Oraya kadar Herşey çok normal gidiyor. Bunun nedeni ne olabilir. Bu sorunu daha öncede yaşayıp bu problemden kurtulabilen varsa nolur yardım etsin..

Şimdiden Teşekkürler..

TK471
Yusuf AKDA?

TK471
Yusuf AKDAG

Edited by - Yusuf AKDAG on 12/10/2002 21:00:33
engoosti
Junior Member
Junior Member

Sayın yusufbey aramıza hoş geldiniz ve bütün arkadaşlara selam

Aynı sorun banada olmuştu ben sb komple unistal yaptım w98 ekle/kaldır dan uninstal yaptım sonra tekrar kurdum sorun halloldu
fs2002 içersinden host modülünden sb çıkmaya baladı yani şuan sorun yok.
Sevgi ve saygılarımla iyi uçuşlar dilerim.

Engin Keskin
PPL&IRR
Yusuf AKDAG
Newbie
Newbie

Tekrar Selamlar
Yardımınız için teşekkür ederim. Defalarca denedim olmadı. Ama az önce dowload ettiğim 2.3Beta paketini (Daha önceki bir entry den full install paketini buldum.) yükledikten sonra çalıştı. Bunun için yapmadığım şey kalmamıştı.

Ama kapatırken hata vererek kapandı. Anlayamıyorum. Bendemi sorunvar yoksa bu programdamı. Daha önce deneyimim olmadığı için ne yapacağımıda bilmiyorum. Umarım normal çalışmaya devam eder.

Tekrar herkese teşekkürler..

TK471
Yusuf AKDAG
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”