scenery problemi..

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3393
Average User
Average User
Name: David Ay
PID: 3393
Vatsim ID: 1072326
City: Stockholm

Arkadaslar gunlerdir buyuk bir heyecanla bekledigim event geldi catti kapiya once LTDA da gate 3 de park halinde ucmak icin hazirlik yaparken ground arkadas pisttesin diye uyardi sonra ben gate de park halindeyim dedigim de oda sasirdi acaba hata bendemi dedim ve bir restart cektim tekrar ayni yerde online oldugum da tekrar ayni hata ile karsilastik daha sonrasinda acaba elimdeki en son yapilmis scenery demi problem var diye gittim LTAC de gate 103 de park halinde bulundum oradaki ATC arkadasimizda pisttesin diye uyarinca gecem alt ust oldu ve kapattim herseyi simdi scenery de mi hata var acaba ben mi yanlis bisey yaptim `?

Muzellef Aydogdu
FLYTHY , THY3393
Stockholm / 1979
THY2440
Rookie
Rookie
Name: Bulent PiSKiN
PID: 2440

Bence scenery problemi var.

Bunu şöyle kontrol edebilirsin.

Flight Recorderı çalıştırdıktan sonra scenery problemi yaşadığın havaalanında Rwy e çık. Birkaç dakika sonra da flythy.org sayfamızdaki WHO IS ON AIR? kısmındaki kendi adının üzerine tıkla ve açılan sayfada Show on the MAP kısmına tıkla. Rwy'in üzerinde olman gerekli. Eğer değilsen scenery hatasının ne kadar kaymış olduğunu check edebilirsin.

Bulent PiSKiN
Senior FIRST OFFICER
2440
THY3393
Average User
Average User
Name: David Ay
PID: 3393
Vatsim ID: 1072326
City: Stockholm

Flight recorder ile ucmamiyorum malesef :)

Muzellef Aydogdu
FLYTHY , THY3393
Stockholm / 1979
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”