start search dedigimde hic birsey bulmuyor bu konuda bılgısı olan varmı?WinXp kullanıyorum.
TK425
Tahir ALGAN
win xp de sbyı calıstıramıyorum??
Arkadaşım,
Ben de daha önce Win98 sonra Win XP kullanıyordum.Xp ye geçer geçmez SB sende olduğu gibi multiplayer 'ı bulamadı.Bu foruma çok yazdım ve arkadaşlardan çok yardım geldi.Ancak söylenenlerin hepsini denememe rağmen başarılı olamadım.Bunun üzerine Win 98 'e geri döndüm.Hiçbir sorun kalmadı.
Ben de daha önce Win98 sonra Win XP kullanıyordum.Xp ye geçer geçmez SB sende olduğu gibi multiplayer 'ı bulamadı.Bu foruma çok yazdım ve arkadaşlardan çok yardım geldi.Ancak söylenenlerin hepsini denememe rağmen başarılı olamadım.Bunun üzerine Win 98 'e geri döndüm.Hiçbir sorun kalmadı.
Arkadaşım,
- THY7
- Officer
- Name: Berhan Dönmez
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
- City: Istanbul
Kesinlikle katılmıyorum,XP 98'e nazaran kat kat iyi bir işletim sistemidir...O yüzden 98'e geçmeye nazaran XP de çözüm yolları bulmaya çalışmalıyız.Sorun hala devam ediyor mu???
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
TRVACC11-FLYTHY~7~
Berhan Dönmez
V.Captain and ATC
TRVACC11-FLYTHY~7~
Tahir bey,
Sorununuzun kaynağı XP'deki ağ ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir. WinXP, NT teknolojisi üzerine kurulu bir işletim sistemi olduğu için özellikle NTFS formatlı disklerde, disk erişimi ve ağ ayarlarında tanımlı kullanıcı profilleri ve yetkilerine dikkat etmek gerekiyor. XP'ye login olurken kullandığınız kullanıcı adına verilen yetkileri bir gözden geçirmenizde fayda olduğuna inanıyorum. Login olurken kullandığınız user'ın, Localhost'a (127.0.0.1) network erişim yetkisi olmayabilir.
Saygılarımla,
Mustafa Odabaşı
TK585
Sorununuzun kaynağı XP'deki ağ ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir. WinXP, NT teknolojisi üzerine kurulu bir işletim sistemi olduğu için özellikle NTFS formatlı disklerde, disk erişimi ve ağ ayarlarında tanımlı kullanıcı profilleri ve yetkilerine dikkat etmek gerekiyor. XP'ye login olurken kullandığınız kullanıcı adına verilen yetkileri bir gözden geçirmenizde fayda olduğuna inanıyorum. Login olurken kullandığınız user'ın, Localhost'a (127.0.0.1) network erişim yetkisi olmayabilir.
Saygılarımla,
Mustafa Odabaşı
TK585
ineternete baglan sag alt kosede yanım sonen monıtorler varya no sag tıklayıp ozellikleri tikla yularıda lınkler var en sondakını tıkla orada tek secenek halınde guvenlik duvarı yazıyor secılıdır onu solundakı ısaretı kaldır sonrada tamamı tıkla bu kadar....
TK425
Tahir ALGAN
TK425
Tahir ALGAN