fs2004 kurulumu hakkinda..

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3595
Rookie
Rookie
Name: Serkan ARIKES
PID: 3595
Vatsim ID: 1087361
City: Oslo

Degerli kaptan arkadaslarim ve bu organizasyonu saglayan tum yetkili arkadaslara gercekten tesekkur ederim.

FLYTHY ailesine henuz yeni katildim ve bazi konularda gercekten spesifik bilgilere ihtiyacim var, ornegin fs2004 ve akabindeki gerekli programlari indirmeme ragmen; nedendirki parogramlari kurmakta zorlanmaktayim, fs2004 u kurmamda yardimci olucak programi bana izah ederseniz sevinirim, simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim. Bu konu hakkinda daha onceden de talepte bulunmustum ama herhangi bir yanit alamadim.

Serkan ARIKES
THY3595
Isparta/1973
1219
Average User
Average User
Name: Emre ATAY
PID: 0000

Merhaba,
Fs ü kurmak derken neyi kastediyorsunuz? Online uçmak için gereken programların hepsinimi? Yoksa sadece Fs ümü?

Daha detaylı yazarsanız yardımcı olabilirim.

Emre ATAY
FlyTHY pid:1219
İstanbul,1974
THY3595
Rookie
Rookie

Sayin Emre kaptanim, herseyden nce, ilgilendiginiz icin tesekkur ederim ve gercekten minnettarim.

Sorunu tam olarak izah edeyim;

Fsx yuklememe ragmen, fsx.exe programini bulamiyorum yada yanlis program mi indirdim diyerekten, google den bakmadigim indirmedigim program kalmadi, sanirim ya ben birseyleri yanlis algiliyorum, yada sistemim elvermiyor, bu cabalara ragmen :)

Sizden ricam su sekilde olabilir eger kabul ederseniz;

Su an itibariyle tek tek yukledigim programlari sistemden silicem ve bana bu konuda gstereceginiz yolu takip etmek istiyorum,(program linkleri vs.) eger zamaniniz olurda ilgilenirseniz sewinirim, tekrar tesekkur ederim.

Serkan ARIKES
THY3595
Isparta/1973
1219
Average User
Average User
Name: Emre ATAY
PID: 0000

Bende fs2004 olduğu için ona göre kurman gerekenleri söyleyebilirim.
p2p paylaşım programlarındanmı indirdiniz FS ü?
Eğer orijinal ise daha önce başka bir bilgisayara yüklediyseniz güvenlik gerekçesiyle ikinci pc ye yüklemeye izin vermiyormuş. Ama onunda çözümü var.

Gereken programlar
Fs2004 + fsuipc + squawkbox veya fsinn
online uçman için gerekenler sadece bunlar (şimdilik)

Kurduğun zaman başlat programlar kısmına gelmiyormu fs?
Kurarken masaüstüne kısayol yaratmıyormu?
Virüs programını kapatıp kurmayı denedinmi?

Eğer sendeki arızalı ise sana özelden göndereceğim linkleri takip ederek yükleyebilirsin.

Emre ATAY
FlyTHY pid:1219
İstanbul,1974
THY3595
Rookie
Rookie

Kaptanim tesekkur ederim, sanirim, benim sistemdeki sorun su ;

Yuklemis oldugum programlari calistiracak program eksik, bu konuda ne yapabiliriz, cunku programlari download yaptiktan sonra kisayol olusuturup masa ustune kaydediyorum, ama calistirmaya gelince !! sorun burda !! gerekli olan programi brows yapiyorum ama sonuc malesef husran ve bu beni gercekten artik iritert oldum :)

Bilmiyorum anlatabildimmi !!

Diger programlari (relativ) tekrar yukledim tesekkur ederim.

Serkan ARIKES
THY3595
Isparta/1973
cenks
Advanced Member
Advanced Member
Name: Cenk Senkaya
PID: 1843

Kaptanım ilk önce FS 2004 ü kuruyorsunuz, sorunsuz bir dvd kurulumda herhangi bir sıkıntı çıkarmaz ve masa üstüne kısayolu atar :-)

Sonda güncelleyin

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

Daha sonra FSUİPC http://www.schiratti.com/dowson.html

Şu an 3.85 FS 2004 için, indirip fsuipc.dll dosyasını FS2004 klasörünün içindeki modules klasörüne atıyoruz.

Daha sonra squawk box http://www.squawkbox.ca/downloads/

kurulumu basit, setup dosyası iniyor!!!

Daha sonra Serv İnfo
Online trafiği görmek için

http://www.avsim.com/hangar/utils/servi ... nloads.htm

inen dosyanın içerisinde bulunan serv info (uçak resimli) masaüstüne kendiniz kısa yol atın herhangi bir setup dosyası mevcut değil,inen klasörü diskinizde uygun bir yere kaydedin.

Daha sonra Forumuzda bulunan tüm havalimanlarını indirin, eğer kurulumu ile ilgili sorunuz olursa onuda anlatırım....

Slm lar

CENK SENKAYA
FlyTHY,PID1843
KÖLN - 1977
THY3595
Rookie
Rookie

Cenk Kaptanim, ilginizden dolayi tesekkur ederim,

Vermis oldugunuz linkleri yukledim, ama nedirki basit bir detay var sanirim benim kafanin basmasdigi :)) fs2004 u yukleip calistiramiyorum, sorun burda,

Bilmem anlatabildimmi fs2oo4.exe programi yani instillation programi ni bulamiyorum:(

Tesekkur ederim.

Serkan ARIKES
THY3595
Isparta/1973
cenks
Advanced Member
Advanced Member
Name: Cenk Senkaya
PID: 1843

Serkan kaptanım,

Msn kullanıyorsanız bana thy6843@hotmail.com adresinden ulaşın, yardımcı olayım...

Slm lar

CENK SENKAYA
FlyTHY,PID1843
KÖLN - 1977
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”