Öncelikle hepinizin bayramını kutlar , mutlu , huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
Sanal Havayollarının engin dünyasında bir gezinti yaparken , muhtemelen çoğunuzun bildiği ve belkide kullandığı üzere Navigraph nDAC 3.0 programını keşfettim.İndirdiğimde gördüm ki demo versionmuş ve tam sürüm olması için kredi almamızı istiyor.Demo olarakta 6 kredi verdi ve LTBA , LTAC , LTAI olmak üzere 3 chart indirdim , enroute chartlara göz atamadım tabiki.
Programın güzel tarafı chartları devamlı güncelliyorlar ve herhangi bir değişikilikte hemen görebiliyoruz.
Benim VATSİM üzerinde toplam 60 saat uçuşum var daha önce hiç international sefer yapmadım.Fakat yakın zamanda başlamayı düşünüyorum ama gerekli donanımada sahip olmadan sefer yapmakta istemiyorum.Sizce para vermeye değer mi ?
Ve ayrıca gördümki satın alıcağımız kredilerle "FMS Data" denilen bazı add-on'ları indirebiliyoruz.Bunlar tam olarak ne işe yarar ?
FS üzerinde route belirlememizi sağlayan add-on'lar mı bunlar ?
Bilen yada kullanan arkadaşlar bu konu hakkında beni aydınlatabilirlerse çok iyi olacak.
Şimdiden teşekkürler ...
Başar BARIN
FlyTHY, PID3391
Istanbul - Çorlu, 1985
Industrial Engineer, Student Pilot of FlyTHY